כללי שיתוף | Dassi | מיתוג לפאנית

• הוסף לסימניות
DASSI
מיתוג לפאנית מוצלחת בשכונת רמות.

לוגו 1 דסי.jpg

שם המותג "דסי" יוצר תחושת חמימות והכרות. יחסי אנוש ושירותיות טובה. "פאנית בראש שלך". של אשת מקצוע העומדת מאחורי השם שלה.
האות הראשונה - D - מורכבת מסיכה אופיינית לפאות ומתלתל שובב וחינני שמשלים את האות.
הסיכה היציבה והמקצועית, לצד התלתל החינני והעגלגל, משלימים את השילוב של דסי: מקצועיות עם שירות. פאות ברמה גבוהה ועדכנית, לצד סבלנות ויחס מקסים.
צבעי המותג: צהוב שמח ונעים. מאפיין יחסי אנוש, שירותיות, אהבה.
אפור סבלני ומאפשר...

כרטיס ביקור
כרטיס ביקור 2 בקופסה.jpg

שקית
הדמיה שקית .jpg

ניירת משרדית
ניירת משרדית דסי 2.jpg

מוצרים
מוצרים.jpg
חנות.jpg

לוגו בחיתוך צורני על קיר הסלון:
סלון - תמונה.jpg

• הוסף לסימניות
סוף סוף מיתוג לפאנית לא בצבע זהב....
ממש יפה וחדשני.

והעבודות שלך אחת אחת מיוחדות בפני עצמן - רואים את היצירתיות והכיף שלך.

• הוסף לסימניות
אהבתי!

שפה מעניינת וביצוע ומקסים.
לגמרי חמוד הסיכה שתקועה על השקית :)
ובטח זה סיפוק מטורף לראות את התוצאות - הלוגו על הקיר של הסטודיו.

תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
ערב טוב גולדי
קודם כל - את מעלה עבודות מדהימות אחת אחת, כשרון גדול!
לגבי הלוגו הזה, משהו לא עבר לי טוב
דווקא הצורניות שלו, עם הD הקלילה והסיכה - מעולה!
אבל הנחת אותו בצורה לא כל כך מחמיאה, בגדול מידי, אלכסון, מגושם קצת, על רקעים אפור שחור, שמכבידים מאד בעין, ואין מה לעשות, פאנית צריכה שירגישו גם בצבעוניות שהיא פאנית... כמובן שאפשר לחלוק עלי
אני מבינה שהעבודה כבר יצאה לשוק ומשתמשים בה? לא נורא, קחי אותי בקליל, הייתי חייבת..
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההארות וגם על הפידבק החיובי...
לגבי הלוגו הזה, משהו לא עבר לי טוב
דווקא הצורניות שלו, עם הD הקלילה והסיכה - מעולה!
אבל הנחת אותו בצורה לא כל כך מחמיאה, בגדול מידי, אלכסון, מגושם קצת, על רקעים אפור שחור, שמכבידים מאד בעין, ואין מה לעשות, פאנית צריכה שירגישו גם בצבעוניות שהיא פאנית... כמובן שאפשר לחלוק עלי
אני מבינה שהעבודה כבר יצאה לשוק ומשתמשים בה? לא נורא, קחי אותי בקליל, הייתי חייבת..
את ממש צודקת.
חבל שלא העליתי קודם לכאן להתייעצות...
לגבי האפור, עברנו איתו הרבה מאוד עד שהגענו לזה... הצבע המדויק שהיא דמיינה....
יתכן שעוד נעביר על זה שיפוצים.
עדיין לא הכל מודפס.

ואם כבר, אז יש מישהי אולי שיודעת איפה ניתן להדפיס שקיות ענקיות כאלו של פאניות בזול?
היא מחפשת ולא ממש מוצאת....
תודה :)

• הוסף לסימניות
המיתוג יפה
יצירתי ומיוחד

ה-D הייתה יכולה לקבל מקום מכובד יותר אם הייתה עומדת בפני עצמה בתור אייקון
ולמטה את השם המלא באותיות קטנות

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה

הסיכה חמודה מאד, יש מצב שהיא דקיקה
ובמצבי הדפסה שונים תראה בעייתית

אבל בסה"כ רעיון וביצוע מקסים!

• הוסף לסימניות
ענק!!!!
אלופה אחת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה