נכתב ע"י DVD COAN;673561:באמת אנו יכולים לדעת על מה את מדברת יש כאן הרי מומחים
זה כנראה או לאתר של הבנק
או לקופת חולים לבדיקות
או לתא קולי בנייד או בטלפון בבית
או לביטוח לאומי
או למס הכנסה
או לראוטר
או לרשת האלחוטית
או דוא"ל
ואו ואו ואו ואו..........
האפשרות לפרוג שללתי כי את כאן
בהצלחה
נכתב ע"י טובי;673569:טוב, מדובר על קוד של משתמש ווינדוס (מנהל)
הענין הוא שאני עדיין בפנים,
הבעיה מה יקרה כשהמחשב יכבה או משהו כזה,
האם יש אפשרות לבטל את הסיסמא בלי שאני יודעת אותו?
כמו"כ אם אני יעשה משתמש חדש, לאיזה קבצים לא יהיה לי גישה,
כי למשל אני לא משמתמשת ב"מסמכים שלי" אלא רק בכונן c, השאלה היא אם יהיה לי גישה לזה ממשתמש אחר?
תודה על העזרה.
נכתב ע"י DVD COAN;673689:כך שואלים עם ליווי אינפורמציה במה מדובר
רק ששכחת לציין איזו מערכת מדובר המיקומים והאפשריות שונים ממערכת למערכת
מה שהכתוב כעת מיועד ל XP
גשי להתחל הפעלה הקלידי אתהפקודה הבאה:
Compmgmt.msc
גשי בחלון הניווט למשתמשים וקבוצות מקומיות
לחצן ימני על המשתמש ובתפריט שיוצג תקליקי על הגדר סיסמה
במידה ולא יאשר לבצע זאת עקב הרשאות נמשיך
נכתב ע"י sn מחשבים;673889:כנס לחלון הפקודה cmd (כמנהל)
ותרשום net user administrator 1234
וקיבלת ססמא חדשה 1234
נכתב ע"י bshemesh;673871:ולעשות דיסק לשחזור הסיסמה לא יעזור?
נכתב ע"י DVD COAN;674116:פני באישי
נסדר את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים