זה יהיה אכיל, אבל ישאר פחות טרי למחר (גם אחרי הקפאה)סליחה על ההקפצה
דחוף!!!
הכנתי בצק, התפחתי
ורק אז נזכרתי שאין מלח
אם אני אוסיף עכשיו זה יהרוס את ההתפחה
יש טעם לפזר עכשיו מלח אחרי הקליעה?
או שעדיף בלי?
וזה יהיה אכיל בכלל?
את יכולה להפוך את החלות לחלות מתוקות (למרוח מעל אחרי התפחה - יש מתכונים באינטרנט.)סליחה על ההקפצה
דחוף!!!
הכנתי בצק, התפחתי
ורק אז נזכרתי שאין מלח
או שעדיף בלי?
וזה יהיה אכיל בכלל?
עלול להיות שעכשיו קצת מאוחר להוסיף מלחורק אז נזכרתי שאין מלח
או שעדיף בלי?
וזה יהיה אכיל בכלל?
אישית הייתי מחזירה לקערה, מוסיפה מלח ומתפיחה שוב וכו'..ואם נזכרתי אחרי הקליעה?
תודה ענקית יצא פצצה!!אישית הייתי מחזירה לקערה, מוסיפה מלח ומתפיחה שוב וכו'..
טעמן של חלות ללא מלח הוא לא משהו.. בלשון המעטה..
גם חלות מתוקות צריכות מלח..
לא מאד מאוחר עכשיו אז לכאורה יש לך זמן לזה.
המלח משפיע לא רק על הטעם אלא גם על מרקמו של הבצק.
(בולם תפיחת יתר של הבצק)
איזה יופי! ממש שמחה לשמוע.תודה ענקית יצא פצצה!!
לאכול ככה...אם נזכרתי רק אחרי האפייה
שלא שמתי מלח
יש מה לעשות?
לעשות מזה פירורי לחם.אבל זה נורא מגעיל
לערבב מלח עם מים רותחיםאם נזכרתי רק אחרי האפייה
שלא שמתי מלח
יש מה לעשות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים