שכחתי סיסמא למחשב.

• הוסף לסימניות
החלפתי סיסמא למחשב ושכחתי אותה למזלי הרע.
ועכשיו המחשב נעול , ואף אחד לא יודע מלבדי ...
מה עושים ?

הוא מבקש ממני דיסק לאיפוס ואין לי.

בבקשה מי שיודע ויכול לעזור לי אודה לו מאד.

• הוסף לסימניות
חסומה...
אנסה כעצתך, מקווה שאצליח. תודה

• הוסף לסימניות
מדליקים את המחשב ומיד לוחצים הרבה פעמים
f8
start safe mode with comand promt
administor
> net user user 1234

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה פשוטה שמאפסת את הסיסמה דרך הביוס, השאלה היא אם אתם יודעים כיצד משתמשים בביוס.

• הוסף לסימניות
חשוב גם לדעת איזה מערכת הפעלה - לדוגמא ב XP זה ממש קל ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avraham1;n5034609:
מדליקים את המחשב ומיד לוחצים הרבה פעמים
f8
start safe mode with comand promt
administor
> net user user 1234

לא הולך..
הוא לא מגיע לאדמינסטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמד לעזור;n5034825:
יש לי תוכנה פשוטה שמאפסת את הסיסמה דרך הביוס, השאלה היא אם אתם יודעים כיצד משתמשים בביוס.

לא יודעת מה זה ביוס
ואיך אשתמש בו אם המחשב שלי נעול?

• הוסף לסימניות
יש לכם את התוכנה שמאפסת דרך הביוס?

• הוסף לסימניות
תכניסי את השאלה לפורום של חומרות ורשתות, יש שם מקצוענים של ממש

• הוסף לסימניות
זה כבר לא אקטואלי...
אז בזמנו לא הצלחתי לפתור לבד את הענין ופניתי לטכנאי.
הוא חבר את המחשב לשלו וע"י תוכנה מסוימת נטרל את הקוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה