דרוש מידע שכירות בביתר עילית

• הוסף לסימניות
4500 עד 6000+ (כמובן תלוי בגודל במטרים אופי התיכנון קומה וכד') מעל 6 זה מחיר מופקע

• הוסף לסימניות
על יחידות לוקחים היום באזור ה-4
אז על דירת 80 אפשר לדעתי 5500

• הוסף לסימניות
ו-6000 זה לא מחיר מופקע?
כתבתי בפירוש (כמובן תלוי בגודל במטרים אופי התיכנון קומה וכד')
אני מכיר כמה וכמה ששוכרים דירות באיזור ה90 -110 מ"ר שמשלמים 6000 בחודש כן 90 מטר קומת כניסה לכיוון הנוף ולא לכיוון הרחוב זה המחיר או 110 מטר קומה 3 זה אומר חדרים גדולים זה המחיר ואף יותר
ואני מכיר עוד כמה דוגמאות במקרה אני קצת בתחום של שכירויות של דירות ו"לצערנו" זה המצב

• הוסף לסימניות
צריך לשים לב שלא כל מחיר שכתוב בעיתון הוא המחיר שנסגר בסוף, דירות 100 מ"ר מפורסמות על טיקט של 6.500 + ונסגרות למעשה בפחות מ-6,000 - יותר קרוב ל-5.500 - כמובן שיש דירות מיוחדות ונדירות שנסגרות ביותר.

• הוסף לסימניות
צריך לשים לב שלא כל מחיר שכתוב בעיתון הוא המחיר שנסגר בסוף, דירות 100 מ"ר מפורסמות על טיקט של 6.500 + ונסגרות למעשה בפחות מ-6,000 - יותר קרוב ל-5.500 - כמובן שיש דירות מיוחדות ונדירות שנסגרות ביותר.
הם ע"פ רוב מתפרסמות על 6500+ ונסגרות על 6000 לא פחות ממש נדיר שנסגרות על פחות (אני קצת בתחום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה