דרוש מידע שכירות משרד לעמותה. עזתרכם..

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לשכור משרד לעמותה בעיר בביתר.
מה שקורה בפועלאלו דירות להשכרה שהבעלים לא יכולים להוציא לי קבלה.
אני מחפשת באזור מאוד מסוים וממש לא מוצאת דירה כזו. שבעל הדירה יוכל לתת לי קבלה על שכירות.
אשמח לשמוע מכם אם יש לכם רעיונות איך לפתור את המצוקה הזו..

• הוסף לסימניות
תשאלי את הרו"ח שלכם.
זכור לי, שהוצאה מול חוזה שכירות מספקת.

• הוסף לסימניות
תשאלי את הרו"ח שלכם.
זכור לי, שהוצאה מול חוזה שכירות מספקת.
גם אם כן, לא כדאי לבעה''ב פרטי לחתום איתכם חוזה ע''ש העסק כי אז הוא צריך לדווח למס הכנסה על הכנסה מנכס שמושכר למטרה עסקית.
הוא יכול לשחק ראש קטן שלא ידע, אבל זה רק אם השוכר אדם פרטי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת באזור מאוד מסוים וממש לא מוצאת דירה כזו. שבעל הדירה יוכל לתת לי קבלה על שכירות.
באיזה איזור את מחפשת?

• הוסף לסימניות
אז לא יתאים לך מה שחשבתי.
בכל אופן יש גם כזה דבר חשבונית עצמית לשכירות שבעל העסק מוציא חשבונית בעצמו וזה נחשב כהוצאה תבדקי אם זה מתאים לך מול הרואת חשבון

• הוסף לסימניות
יש פיתרון פשוט לכאורה
וכמובן תלוי בסוג העמותה
במידה והעמותה נותנת תמיכה למשפחות וכדו'
אפשר לתת את זה כתמיכה/סיוע לבעל הדירה
ללא קשר לחוזה
ובכך לפתור הרבה כאב ראש
מקווה שהדברים מובנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה