שכנים שמשפצים את דירתם

• הוסף לסימניות
השכנים שבקומה שלי משפצים את דירתם כבר זמן רב והרעש הוא נוראי.
קדיחות ודפיקות כמעט כל היום, האם מבחינה חוקית בשעות הצהריים בין 2-4 מחובת הקבלן לשמור על השקט ולהפסיק את הקידוחים?
כשאני מבקשת ממנו הוא אומר שהוא אינו חייב ואנחנו לא יכולים לשון את שנת הצהריים וסובלים.
אשמח לשמוע את דעתכם תודה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבעיה...:(
במיוחד שאני אחרי לידה- זה מאד קשה שאין טיפה שקט...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבעיה...:(
במיוחד שאני אחרי לידה- זה מאד קשה שאין טיפה שקט...

• הוסף לסימניות
תנחומי... תנחומי... חזקו ואמצו!

המצב הנ"ל הוא באמת מצב איום ונוראי להחריד, כשבבית אין טיפת ישוב הדעת...

צריך לברר מבחינה חוקית מה הן השעות המותרות לפועלים להרעיש, ולעמוד על השעות בהן אסור להם.

לא להסס מלפנות למשטרה. קנס אחד קטן יעמיד את הקבלן במקום.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לברר מבחינה חוקית,במשטרה?

• הוסף לסימניות
מהאתר של המשטרה:
הפרעת מנוחה:
הילדים שלכם עייפים, מנסים לישון אבל יש הרבה רעש בחוץ...
במידה ומדובר בהקמת רעש בשעות המנוחה, יש להתקשר למוקד 100 ואנו נדאג להגיע למקום ולוודא כי השקט והשלווה יושבו לסידרם.
שעות המנוחה:
ימים א-ה בין השעות 14:00 עד 16:00 בצהריים ומשעה 23:00 עד 7:00 בבוקר.
ביום ירושלים וימים שישי ושבת בין השעות 14:00 עד 16:00 ומשעה 23:00 עד השעה 7:00 בבוקר.

*בערב חג פורים ויום העצמאות אין שעות מנוחה. עמכם הסליחה.

• הוסף לסימניות
התקשרתי למשטרה והם אמרו לי שחוק הרעש לגבי שיפוצים מתיר מ-7 בבוקר ל-10 בלילה רצוף.
מה עוד אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
התקשרתי למשטרה והם אמרו לי שחוק הרעש לגבי שיפוצים מתיר מ-7 בבוקר ל-10 בלילה רצוף.
מה עוד אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אולי שייך לבקש שיתכננו את העבודה כך שבשעות המנוחה תתבצענה העבודות היותר שקטות ?

• הוסף לסימניות
מנסיון, אין מצב שהקבלן יסכים שלא לעבוד. פשוט להוריד את הראש, לא לריב עם השכנים, לעבור את הגל, ולהמשיך לחיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה