שלבים באיור הממוחשב

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 436.3 · צפיות: 21
  • 83769.jpg
    KB 463.9 · צפיות: 20
  • 83769.jpg
    KB 322.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מעניין מאוד.

כדאי לעשות כמה שיותר שכבות.

לדוגמא: כל ההצללות בשכבה נפרדת. צביעה ראשונית בנפרד, צביעה נוספת בעוד שכבה וכו' כך יש שליטה יותר טובה ואפשרות למחיקה בלי להרוס את הכל.

(ראיתי את זה אצל אחד מהציירים הגדולים. אני מקוה שאני לא מגלה פה סודות...)

• הוסף לסימניות
אלף אלף! (בציורים, בהכל...;)) בקשר לשיטת שילוב השכבה העליונה, של השחור-לבן, הציור בקיצור, ניסיתי את שיטתך בעבר כפי שהצעת, ואח"כ נאמר לי מפי המבינים שהטוב ביותר הוא multiplay, מקווה שכתבתי נכון, אולי זה ענין של טעם, מאז כך אני פועלת ובעיני זה טוב. כל אחד ושיטותיו עימו! בקשר לריבוי השכבות-זה נכון, אבל רק לזכור לא לשים מדי שכבות אם זה מיותר כי זה מכביד על הקובץ, ובשביל מה.

• הוסף לסימניות
אלף - לדעת לקנות! טוב "לקנות" ממך ידע, אשמח אם תעלי עוד שיטות צביעה
וגם משאר המאיירים/ות.
נ"ב האם את מציירת ציורים אלו ביד או בעט הדיגיטלי?

• הוסף לסימניות
ממש מעניין!
נשמח ללמוד עוד!
מה זה השכבה עם כל הצבעים?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין בזה, זה נראה יפה מאוד.

אבל למה פוטושופ באנגלית?

• הוסף לסימניות
מי עובד בפוטושופ בעברית?! חוץ מזה שהיא יותר מועדת לבעיות מהתוכנה באנגלית, יש בה יותר באגים. וסתם טוב להתרגל לעבוד בכל התוכנות האלה באנגלית, לעניות דעתי. לא מצאתי במקומות עבודה את התוכנה בעברית, עד היום-בכ"א..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;62150:
מצ"ב צלומי מסך המראים את שיטת העבודה שלי.
אם למשהו יש מכך תועלת מצוין.
אם למישהו יש הערות על השיטה או הצעות לשיפור עוד יותר מצויין
צפה בקובץ המצורף 4710

צפה בקובץ המצורף 4711

צפה בקובץ המצורף 4712
בס"ד
מזמן התעניינתי בשיטת העבודה של אלף. תודה רבה על הפירוט המפורט...

• הוסף לסימניות
מאד מעניין, למדתי

• הוסף לסימניות
נחמד מאד הרעיון ..
חבל שלא פרטת באופן מילולי מה הם השלבים..
האם השתמשת בעט גרפי או בעכבר? ומה זה הדף עם הנקודות האם זה דגימות צבע ?

• הוסף לסימניות
אוורט - האשכול הוא מ-2008!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;784129:
אוורט - האשכול הוא מ-2008!

התפלאתי על הגרסה הישנה של הפוטושופ...
עכשיו אני מבינה....

• הוסף לסימניות
אצלי אני עושה את ההצללה כבר בשכבה הראשונה ובלחץ העט ובסוג המברשות שאני משחק..

תודה רבה רבה על הרצון לסייע
אהבתי

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי מעדיפה לא לעבוד בשכבת הקו כמולטיפליי או אחר, אלא לגרום לכל הלבן להיעלם לחלוטין, ואת זה אני עושה לא חלילא בעזרת המג'יק וואנד, אלא עי"כ שכשאני עדיין בשלב השחור לבן, עוברת לחלון הצ'אנלים, בוחרת עם קונטרול בערוץ הכחול בRGB, חוזרת לחלון השכבות, עושה אינברס, וממלאת בשכבה חדשה בשחו על ידי אלט דליט שלוש פעמים, ןלבסוף מעלימה את שכבת השחור לבן המקורית. ככה קל לי יותר אחר כך גם לשלוט בצבע הקו, ולשתול את האיור נקי מרקע בתוך האינדיזיין וכ"ו. מקווה שהיה ברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה