• הוסף לסימניות
בתיק העבודות אלבום ארבע עונות כדאי לראות
ביקורות וגם מחמאות ;)יתקבלו בברכות

• הוסף לסימניות
השלג לא מספיק משכנע...

• הוסף לסימניות
איך עשית את השלג עם קצף?
רואים שהשקעת הרבה בתמונות... עלי והצליחי..
יש בעיה בצבעים של התמונות, ובעיקר חסר קונטרס (התמונות אפרוריות)
מצרפת עריכה מהירה

קבצים מצורפים

• 45.jpg
    KB 101.7 · צפיות: 22
  • 7.jpg
    KB 104.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה על העריכה - מעולה
השלג עם מכונת שלג
והתפספס לי משהו בצבעים שהעלתי

• הוסף לסימניות
שירה זה מדהים... מתוק...ומקסים
רק לעניות דעתי השלג הלבן ניבלע יותר מידי ברקע

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אז מה אתם אומרים
איך אני משפרת את השלג ?
בעריכה הוספתי קצת צבע שיפרד מהרקע
זה לא יצא פיקס
מה עוד אפשר?

• הוסף לסימניות
הוספת צבע לשלג? כי הוא משהו כתמתם כזה...
אם את כבר בקטע של לעבד...
נראה לי את צריכה להוסיף צבע לרקע משהו אפרפר כחלכל עדין
וגם לקרר את התמונה מעט ולהדגיש מעט את האפורים בתמונה כי השלג שרוף בחלק מהמקומות

קבצים מצורפים

• 2.png
    KB 114.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הרעיון חמוד מאד,ורואים שאת משקיעה הרבה בתפאורה וזה מקסים.
אבל כדאי להשקיע עוד קצת בתאורה כדי שיצא מושלם. כרגע זה מתפספס לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1455240:
הרעיון חמוד מאד,ורואים שאת משקיעה הרבה בתפאורה וזה מקסים.
אבל כדאי להשקיע עוד קצת בתאורה כדי שיצא מושלם. כרגע זה מתפספס לך.

מה את רואה מפוספס בתאורה ? בכול הסט או רק בשלג ?
זה ממש לא קל - מצד אחד לא לשרוף מצד שני אני רוצה שישאר הלבן הזה של השלג ולהפריד נכון מהרקע אז מה את (אתם) ממליצים אולי לקרר יותר בWB?
- אני עובדת על זה וחשוב לי העצות שלכם
תודה

• הוסף לסימניות
טוב אז נעבור על השלג אבל התמונות של הילדים מוצלחים רק דבר אחד לא הבנתי איך הילד נמצא בתמונה 3 פעמים על אותה נדנדה. וכל המגיבים יכולים לצחוק על התשובה תודה א.ק בע"מ

• הוסף לסימניות
בד"כ שלג לא יורד בסטודיו.
לכן, כדי לתת תחושה יותר "רחובית", ע"פ הנסיון שלי, (ושל יתר תושבי איזור י-ם...) רקע של שלג צריך להיות יותר אפרפר.
וכן אולי להוסיף אביזר שיבטא רחוב, כגון ספסל או פנס רחוב וכד'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 - שירה;1455624:
מה את רואה מפוספס בתאורה ? בכול הסט או רק בשלג ?
זה ממש לא קל - מצד אחד לא לשרוף מצד שני אני רוצה שישאר הלבן הזה של השלג ולהפריד נכון מהרקע אז מה את (אתם) ממליצים אולי לקרר יותר בWB?
- אני עובדת על זה וחשוב לי העצות שלכם
תודה

לא יודעת מה הWB אבל הוא כבר נראה קר מאוד תנסי להעלות, ונראה שאין מספיק מרחק והפרדה בין הרקע לאובייקטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים ק;1456083:
טוב אז נעבור על השלג אבל התמונות של הילדים מוצלחים רק דבר אחד לא הבנתי איך הילד נמצא בתמונה 3 פעמים על אותה נדנדה. וכל המגיבים יכולים לצחוק על התשובה תודה א.ק בע"מ
;)זה שלישיה על שלוש נדנדות:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה