מנסיון?א
אסתי נוסבאום
052-469-8788
מכירים אותה מנסיון אישי?א
אסתי נוסבאום
052-469-8788
אתם יכולים לפנות אלי בפרטי? יש לי כמה שאלותבאמצע תהליך איתה
מאוד יסודית ומקצועית.
אני יועץ ומלוה עסקיקופצת על האשכול
מחפשת יועצת עסקית או יותר ליווי עסקי
משהי שהיא תעזור לי להקים קורסים דיגיטליים
כלומר, אני מביאה את התוכן וכו' אבל כל העבודה הטכנית היא עושה לי
תביא את המסריטה, תערוך את ההסרטה וכו'
כולל שהיא תשווק, תשפץ כתיבה, וכו'
יש כזה דבר ייעוץ עסקי שעושה את כללללל העבודה הטכנית?
(זה נראה לי אמור להיות כמו משרד עם בעלות מקצוע לכל תחום כדי שיהיה מקצועי)
אני מתעסק בייעוץ עסקי לתחומים הרלוונטייםעסק של קורסים
חצי שנה בפעולה
יעוץ בשביל: קידום, שיפור התנהלות, הכנסה יותר גבוה.
כמובן מיתוג רלוונטי אחרי בידול והגעה לקבל יעד נכון יותר.
העסק פיזי.
היא טובה?תהילה עוזרי0545788220
היא תותחית?תהילה עוזרי0545788220
יעוץ עסקי-ניהול נכון,חלוקת תפקידים וכומחפשת שתי יועצות לעסק-דרך מעוף או ארגון אחר
יעוץ פיננסי-הלוואות,חובות וכו
יעוץ עסקי-ניהול נכון,חלוקת תפקידים וכו
אשמח לכל מידע
מה עשית בסוף?הי,
אני בתהליך חיפוש של לווי עסקי דרך מעוף.
משהי שמעה על השם אפי רוזנברג? או עופרה הבר?
או שם אחר דרך מעוף שמניסיון שווה את ההשקעה והסיכון?
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים