כללי שלום הציעו לי את המחשב לגרפיקה הזה אפשר לקבל חוות דעת

• הוסף לסימניות
הצעת מפרט למחשב נייח
לוח אם - P8P67 אסוס
מעבד- Intel 2600 1156 8 MB.
זיכרון- 12 G.B פטריוט
דיסק קשיח- 1 טרה SATA!!! wd
כרטיס מסך-6850 מיועד לגרפיקאים בלבד. ATI
ספק כח- 650 wallt coolor master
מארז מהודר COLOR MASTER
סה"כ לתשלום - 4700 ש"ח כולל מעמ
DVD - X 22 LG \ SONY\ SAMSUNG לבחירתך.
[זיכרון 8 gb במקום12 -פחות 300 שקל מהמחיר]
[לא כולל מערכת הפעלה]

• הוסף לסימניות
מחשב מתקדם וחזק במחיר מתאים

נראה טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;654081:
מחשב מתקדם וחזק במחיר מתאים

נראה טוב
גם אני מצתרף להנ"ל.
הק' .....:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אבל פירסמתי את המחשב באתר אחר ושם ממש לא המליצו לי עליו משהוא יכול לעשות לי סדר בבלגן הזה שנקרא לקנות מחשב

• הוסף לסימניות
תראי אם את יכולה להחחליף את הכרטיס מסך לשל חברת נבידיה
מחשב חזק מידי למה שאת צריכה ובגלל זה גם יש ספק כח מפלצתי שיעשה רעש ויבזבז חשמל
ואם מדברים על לחסוך אז נראה לי ש-12GB זה הרבה ואפשר להסתדר מצויין גם עם 8 GB
וכמובן שאפשר לקחת מעבד 2500 ולא לשלם הון על ה2600

• הוסף לסימניות
מחשב חזק מאוד, ולא זול.
צריך לבדוק טוב טוב האם אכן זקוקים למפלצת כזאת.

• הוסף לסימניות
מה יכול להיות רע במחשב מפלצתי שכזה? מפגע סביבתי?
גם אני מבולבלת בנושא, אני קבלתי מפרט אחר, מה דעתכם עליו?
מפרט טכני:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
מעבד: intel core i7-2600, 3.40GHz, 8MB cache<o:p></o:p>
מערכת הפעלה:windows 7 home premium 64 bit בעברית אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה)<o:p></o:p>
זכרון: 8GB 1333mhz DDR3<o:p></o:p>
דיסק קשיח:2TB sata 7200RPM<o:p></o:p>
כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25gb<o:p></o:p>
כונן: DVD+\-RW<o:p></o:p>
חיבורים:<o:p></o:p>
Usb2.0 X8<o:p></o:p>
Esata<o:p></o:p>
קורא כרטיסים<o:p></o:p>
HDMI<o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
מה רע במחשב חזק? כלום חוץ מהכסף שאת משלמת עליו ולא מקבלת תמורה כי את לא מנצלת את הכח הזה, לא מדובר על קצת כסף ככל שהחלקים טובים יותר היחס מחירים שלהם יקר יותר.

אין לי מושג במה את עוסקת אבל אם מדובר על גרפיקה תשקלי ברצינות לוותר על הכרטיס מסך הזה לטובת משהו יותר נורמלי הפרש של לפחות 500 ש"ח
עוד אפשר לחסוך בזיכרון ואם את רוצה לקצץ עוד במחיר אז גם הדיסק קשיח אם את לא מאחסנת סרטים
בסך הכללי תוכלי לחסוך במחשב הזה משהו כמו עוד 1000 ש"ח +- אם יש לך את הכסף הזה עדיף כבר להשקיע אותו על SSD ולקבל מהירות קריאה/כתיבה טובה יותר

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במחשב לגרפיקה ועריכת סרטי וידאו.
מה זה מחשב ssd?
כשאת מדברת על הורדה בזכרון לכמה מדובר? תוכלו למקד במספרים מדויקים?
כנ"ל בדיסק קשיח ובשאר הפרטים.

• הוסף לסימניות
אם את עורכת וידאו תשאירי את המפרט שלך כך הוא פשוט מצויין למטרה שלשמה הוא נועד.
כל מה שכתבתי זה לגרפיקאים שרוצים מחשב חזק המילה האחרונה בשוק ועל הדרך מבזבזים סכום לא מבוטל של כסף סתם

SSD זה כונן קשיח מבוסס פלאש ולכן יש לו מהירות קריאה וכתיבה מהירות יותר

• הוסף לסימניות
הוא מיקר את העלויות?
תודה רבה.
זאת אומרת שלא להוריד בדיסק קשיח ובשאר הדברים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה