"שלום, חבר" // אני מוכרת את הסינטיק שלי

• הוסף לסימניות
הייתי שמח למצוא אחד כזה מונח על מושב אוטובוס:p

• הוסף לסימניות
@שאול יצחק מה שקורה לי זה ככה:
אני מגדירה (כמו שאמרת, ctrl+z ולא undo כמו שהם מציעים)
ואז הכל עובד סבבה,
אבל ברגע שאני יוצאת מהחלון של התכנה לרגע, אפילו סתם לבדוק את המייל- כשאני חוזרת אני צריכה להגדיר שוב. ואז, מה שאני מוצאת בחלון זה זה:
Screenshot_14.jpg

שזה ממש לא קונטרול זד....
מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
@שאול יצחק מה שקורה לי זה ככה:
אני מגדירה (כמו שאמרת, ctrl+z ולא undo כמו שהם מציעים)
ואז הכל עובד סבבה,
אבל ברגע שאני יוצאת מהחלון של התכנה לרגע, אפילו סתם לבדוק את המייל- כשאני חוזרת אני צריכה להגדיר שוב. ואז, מה שאני מוצאת בחלון זה זה:
צפה בקובץ המצורף 424355

שזה ממש לא קונטרול זד....
מה זה יכול להיות?
אה הא.
מה שזה,
זה שהלכת לפטפט בפרוג והעברת לעברית. וכשחזרת לפוטושופ ctrl z הפך להיות ctrl ז .
תחזירי לאנגלית והכל יסתדר.
אין לי פנאי עכשיו,
אבל מחר אכתוב לך איך לשנות את ההגדרות של ווינדוז שהוא יזכור תמיד לכל אפליקציה את השפה שהשתמשת בה אחרונה, ואז זה לא יקרה יותר. (וכשתחזרי מפרוג לפוטושופ זה יחזור אוטומטית לאנגלית)
זה איפשהו בהגדרות מתקדמות של typing
יש לך ווינדוז עשר כן?

• הוסף לסימניות
אה הא.
מה שזה,
זה שהלכת לפטפט בפרוג והעברת לעברית. וכשחזרת לפוטושופ ctrl z הפך להיות ctrl ז .
תחזירי לאנגלית והכל יסתדר.
אין לי פנאי עכשיו,
אבל מחר אכתוב לך איך לשנות את ההגדרות של ווינדוז שהוא יזכור תמיד לכל אפליקציה את השפה שהשתמשת בה אחרונה, ואז זה לא יקרה יותר. (וכשתחזרי מפרוג לפוטושופ זה יחזור אוטומטית לאנגלית)
זה איפשהו בהגדרות מתקדמות של typing
יש לך ווינדוז עשר כן?
כן יש לי!
אבל אני הייתי על עברית... נראה לי.... או שלא?
אההה
טוב, תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
כן יש לי!
אבל אני הייתי על עברית... נראה לי.... או שלא?
אההה
טוב, תודה רבה!!
הנה. זה בהגדרות של ווינדוז,
זה נמצא תחת-
settings
/
typing
/
advanced keyboard settings
ואז כאן לסמן ווי --
upload_2019-1-2_0-4-24.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה