כללי שלום לכולם, אני חדש כאן ומבקש עצה/עזרה

• פותח הנושא yod
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;661895:
אפשר להוכיח, להתריע ולהזהיר.
אסור לשכוח שאנחנו לא רואים את כל התמונה.

זה בדיוק מה שעשיתי.
הוכחתי, התרעתי והזהרתי.

להזכירכם, לא אני חסמתי את הבחור, ולא עלה בדעתי שלא יתאפשר לו להגיב ולשטוח את טענתו.

לגבי טענותיי כלפיו - אני לא מתנצלת ולא מתחרטת על מילה ממה שאמרתי.
הצעתי לו במייל לשטוח את טענותיו מולי אך הוא סירב בטענה ש"הומלץ לו לא לענות לי".

• הוסף לסימניות
אל לך להתנצל, את צודקת שהעלית את הטענות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;662105:
אל לך להתנצל, את צודקת שהעלית את הטענות.

אם היא העלתה את הטענות על האדם הלא נכון, אז היא חייבת באין סוף התנצלויות, כי הצורה של הטענות היתה מוגזמת לכל הדעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;661931:
.

יותר נכון: אין לו מה להגיב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;661931:
זה בדיוק מה שעשיתי.
הוכחתי, התרעתי והזהרתי.

להזכירכם, לא אני חסמתי את הבחור, ולא עלה בדעתי שלא יתאפשר לו להגיב ולשטוח את טענתו.

לגבי טענותיי כלפיו - אני לא מתנצלת ולא מתחרטת על מילה ממה שאמרתי.
אף אחד לא בא אליך בטענות חלילה.
זה חשוב שידעו להיזהר - בכלליות.

• הוסף לסימניות
לדעתי, נעמה זיהתה אותו בתור זה מפורום תפוז שניסה לעשות כבר "תרגיל" כזה ומשום כך העירה לו בצורה שהעירה, לדעתי, כשיש חשד לדברים מן הסוג הזה, כדאי לשלוח הודעה למנהלי הפורום, והם יטפלו בזה בצורה דיסקרטית ומכובדת, ולא ברבים...

• הוסף לסימניות
אני חושב שהאשכול בהחלט מיצה את עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה