שלום לכולם.... ענף עץ עבות...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם וברוכים הנמצאים!
בתור פתיח לכניסתי לפורום אציג תמונה שצילמתי ואשמח לשמוע חוו"ד שלכם עליה.
אני צלם חובב עם ציוד יחסית זול [דמוי SLR] ומעניין מה תאמרו על סגנון הצילום ועל הפונטציאל.
מצ"ב תמונה משוק ארבעת המינים שנה שעברה. אם תאהבו, יש לי עוד כמה תמונות מאותו יום.
shimsh...

קבצים מצורפים

• DSCF4472.jpg
    KB 271.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ברוך הבא!

הייתי מעדיף את ההדס הנבדק בפוקוס, או לפחות את האדם.

הצבעים קרים ונוטים לכחלחלות (ברזנט כחול מצוי מאד בשווקי ארבעת המינים, אולי בגלל זה), מומלץ לבצע תיקון צבע.

הקומפוזיציה טובה, חבל שהיד חתוכה למטה ומהיד השניה רק מציצה אצבע, הייתי מצפה לראות את שתי כפות הידיים בפריים.

תעלה עוד תמונות :)

• הוסף לסימניות
שלום!
אכן אבחנת והבחנת נכון יש ברזנט כחול מעל ובתמונה הזאת לא עשיתי שום תיקון חיצוני בתמונה.
העלתי תמונה מתוקנת שרואים יותר ידיים אבל לא את הצדיק בפריים, לא הוא מעניין אותי אלא ההדסים.
אבל הקומפ. בסדר נכון?

קבצים מצורפים

• DSCF4672_1.JPG
    KB 322.9 · צפיות: 23
  • DSCF4473_1.JPG
    KB 306.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עוד תמונות

עוד מאותו שוק...

קבצים מצורפים

• DSCF4458_1.JPG
    KB 279.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בטח אפגוש אותך בערב חג שם :)

• הוסף לסימניות
בטח יהיה קצת קשה לזהות אותי, כי אני מגיע כחלק מהקהל ולא כצופה מהצד עם קיטבג על הגב ומצלמה ארוכת חרטום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשוןווו;637416:
בטח יהיה קצת קשה לזהות אותי, כי אני מגיע כחלק מהקהל ולא כצופה מהצד עם קיטבג על הגב ומצלמה ארוכת חרטום..

אל תדאג, אמצא אותך בקלילות, אתה עם כובע זקן ומשקפיים נכון ?? :))))

• הוסף לסימניות
נכון, ומצ"ב עוד תמונה מאותו שוק. לטעמי יש בה משהו יפה, למרות שהיא לא מושלמת.

קבצים מצורפים

• DSCF4498.jpg
    KB 114 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה