שלום לכולם ;)

• הוסף לסימניות
אז ככה... אני כבר די הרבה זמן מסתובבת פה בפורום מגיבה מידי פעם ונהנית לראות את העבודות המדהימות של החבר'ה פה, אבל אף פעם לא ממש הצגתי את עצמי ולא ככ שיתפתי בעבודות... אז אני שולמית נעים מאד! אני לקראת סיום הלימודים בפרוג (איור כן?) אני מצרפת קצת ציורים שלי.
אז מה אתם אומרים יש לי עתיד?

gahlilyot blue.jpg
yeled vekelev.jpg
ging3i.jpg

צבועסריקה_20160207 (2).jpg

סריקה_20160126 (3)-Recovered.png
דשא 4.jpg
laizan 2.jpg

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה שולמית!!
הציורים שלך והצביעה יפים מאוד!
יש מה לשפר אבל כן יש לך עתיד בציור!
אם תמשיכי להתאמן ולנסות את תצליחי ועוד תגיעי רחוק:)

• הוסף לסימניות
הי שולמית ברוכה הבאה!:)
ציורים מאד יפים
ואם יש לך סבלנות-אז יש לך עתיד! (גם סתם ככלל בחיים...;))
במיוחד אהבתי את ההבעה של הילד האחרון!
המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
התחלה נהדרת! הצלחות רבות!

• הוסף לסימניות
המון הצלחה בהמשך הדרך
ציירים נחמדים מאוד!!!
העתיד שלך כבר כאן.

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה לקהילת המאיירים!

• הוסף לסימניות
ציורים יפים! הרבה הצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
מקסים. אהבתי את נקודות המבט המעניינות.
תמשיכי...

• הוסף לסימניות
כל ציור יפה בפני עצמו, רואים כאן הרבה סגנונות.
כדאי לך לבחור את הקו שלך ואתו להמשיך...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה יבוא לבד עם הזמן.
לדעתי, ואני אומר את זה כל הזמן לחברים בתחום תבחר צייר שאתה אוהב את הסגנון שלו (לא גדי פולק...) ופשוט תחכה את סגנון העיניים ובכלל את סגנון הציור.. בשביל זה צריך כוח רצון אדיר, אבל התוצאה שווה! ו..כמובן לא להעתיק! הכי חשוב שיהיה לציורים טאצ' משלך צורת הסתכלות שלך, וכו'...

• הוסף לסימניות
סופסוף,שולמית!
יפים אחד אחד!

• הוסף לסימניות
שולמית מצחיקה שאת שואלת על עתיד . . . ברור . . . . . . הכי אהבתי כמובן לטעמי זה הציור של הילד עם הליצן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה