מידע שימושי שלושה אחים ושלוש מצוות

• הוסף לסימניות
מכירים את הספר? יודעים איפה אפשר לקנות?
אני מחפשת את זה בכל מקום....

אשמח גם יד שנייה אם יש למישהו

• הוסף לסימניות
נוסטלגניה.. היה את זה להורים שלי, אני אבדוק בל"נ אם עדיין זה קיים, ואם יוכלו להשאיל לך.

• הוסף לסימניות
ראיתי (ביש) שיצא 1543333671634649173926.jpg לאור מחדש

• הוסף לסימניות
זה היה גם בשערי רווחה לפני כ8 חודשים.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות את הספר הזה
בדקתי בכמה חנויות ספרים ואין להם אותו
איפה אפשר לקנות?
כמו"כ האם יש מהדורות שונות? אם כן איזה מהם הכי טוב?

• הוסף לסימניות
יש את ההוצאה החדשה (בכרך 1), אבל עדין מה שהיה אצל סבא וסבתא (בשני כרכים) הרבה יותר יפה.... (נראה לי שאין להשיג)

• הוסף לסימניות
גם אני מחפש את הספר הזה, אבל לא את הספר בהוצאה החדשה, אלא את הספר ב2 כרכים הישן שקראתי בילדותי... לטעמי ההוצאה החדשה פשוט הרסו את הספר.
אם יש למישהו למכור יד 2 אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
גם אני מחפש את הספר הזה, אבל לא את הספר בהוצאה החדשה, אלא את הספר ב2 כרכים הישן שקראתי בילדותי... לטעמי ההוצאה החדשה פשוט הרסו את הספר.
מעניין. בהקדמה הוא כותב שתיקן כמה חורים בעלילה שנשארו פתוחים במהדורה הישנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה