כללי שלחתי לדפוס קובץ pdf

• הוסף לסימניות
כמובן, PDF1.5 הוא "spec" של לפני כעשר שנים. אני מאד ממליץ תמיד להשתמש בPDF/X-4. הנה סיבה אחד... ;)

• הוסף לסימניות
סליחה...פעם ראשונה שאני מעלה כאן דברים..אז לא הלך לי נכון.

קבצים מצורפים

• ליפשיץ פוראוור102.rar
    1.7 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הרבה זמן לקח לי להבין.
קיצער, מה שקורה הוא ככה:
יש צבע RGB ויש CMYK.
ישנו הבדל מעניין ביניהם: צבע לבן RGB הוא כל הצבעים ביחד. צבע לבן CMYK הוא 0% צבע.
מספר הטלפון הוא באוברפרינט (למה?) מהסוג הרגיל (OPM-1), אבל מכיוון שהמסמך RGB (למה??) אז למרות שהוא אוברפרינט הוא מכסה על הצבע, כי הוא צבע מלא של כל שלושת הצבעים. לכן גם אם מציגים הדמייה של אוברפרינט רואים את הלבן כי הוא מכסה על האדום.
הכנסנו את הקובץ לאינדי, ועשינו יצוא ל-PDF, באיכות דפוס. נעשתה המרה ל-CMYK, והופ, הלבן נהיה 0% צבע, איכשהו משום מה ואיני מבין בזה, על הדרך הוא שונה למצב השני של האוברפרינט (OPM-0) ולכן אקרובט לא הציג אותו (אולי מצב OPM-0 מיועד להדמיית אוברפרינט של כאילו RGB בתוכן CMYK?). אם היית ממירה את המסמך ל-CMYK בתוך אקרובט לפני ההכנסה לאינדי, היית רואה שהמספר נעלם.
לילה טוב.

• הוסף לסימניות
רגע- אז לפעם הבאה.
מה אני צריכה להקפיד אצלי...ושאני ידע שאני שזה יצא טוב?

• הוסף לסימניות
1. לעבוד במרחב צבע נכון, במקרה שלנו, CMYK.
2. לא להשתמש באוברפרינט איפה שלא צריך.
3. להציג תצוגה מקדימה ולרפרף עם האאוטפוט פריוויו.

• הוסף לסימניות
אתה מתכון בשלוש ----למה שהסברת בהתחלה בהתחלה?

• הוסף לסימניות
אבל ראית שזה לא עזר לראות את הבעיה....
זה לא הראה בתצוגה מקדימה.

• הוסף לסימניות
תקראי שוב, ושוב, ושוב.
הוא הראה את מה שהוא צריך להראות. רק שבמקרה שלנו זה לא היה טוב לך.

• הוסף לסימניות
ממש תודה.---רק אני רוצה להיות בטוחה

שהפעם זה לא יעשה לי בעיות.
תוכל לבדוק?

קבצים מצורפים

• ליפשיץ פוראוור102.pdf
    1.1 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
עכשיו זה טוב.

אגב, אני לא מכיר את אילוס, אבל לפי מה שראיתי, ב-CS6 הוא עובד עליך ועובר ל-CMYK. אם בוחרים את המספר לבד עם הטוצ' אפ אובג'קט ועורכים באילוס (CS6) הוא אכן היה RGB ובאוברפרינט. ב-CS5 כל המסמך הוא RGB והמספר באוברפרינט.
לילה טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה