התייעצות שלח מסר בנטפרי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמבינים
בקשר ל'שלח מסר' יש לי בעיה שכל קישור מפנה דרך האתר הזה https://sid45489.static.sendmsg.co.il/ והוא חסום בנט פרי

ועוד שאלה כללית, איך עושים כפתור להצטרפות לרשימה (לא משנה באיזה חברה), ובעיקר שאם מנוי קיבל את המייל ועשה עליו העברה למישהו אחר שגם הוא יוכל ללחוץ על הצטרפות וזה יצרף אותו ולא את הנמען ששלח אליו (מה שקורה היום גם בשלח מסר וגם בסמוב (שאותם בדקתי))

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה על קישור הצטרפות, זה רק לשים קישור לדף נחיתה עם טופס.
זה ככה בכל מערכת בעולם.
אתה לא יכול לעשות כפתור שרושם אוטומטית כי איך תקבל את הפרטים של הבנאדם שלחץ?

• הוסף לסימניות
בקשר לחסימה בנטפרי, מציע לך לפנות לתמיכה שלהם, אני יודע שיש להם שירות שעוזרים בפתיחת הקישורים מול ספקים כשרים..

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה על קישור הצטרפות, זה רק לשים קישור לדף נחיתה עם טופס.
זה ככה בכל מערכת בעולם.
אתה לא יכול לעשות כפתור שרושם אוטומטית כי איך תקבל את הפרטים של הבנאדם שלחץ?
תודה, בדיוק היום גיליתי את האפשרות הזו
בקשר לחסימה בנטפרי, מציע לך לפנות לתמיכה שלהם, אני יודע שיש להם שירות שעוזרים בפתיחת הקישורים מול ספקים כשרים..
פניתי אליהם ולא ענו לי

• הוסף לסימניות
תודה, בדיוק היום גיליתי את האפשרות הזו

פניתי אליהם ולא ענו לי
תציק להם. בסוף יענו במשהו.
בעיקרון אם אתה לקוח נטפרי, אתה יכול לפנות ישירות לנטפרי.. ניסית?

• הוסף לסימניות
המדיניות של נטפרי ורשימות תפוצה היא די מורכבת.
בעיקרון יש קטגוריות שפותחים בקלות ויש כאלו שצריך יותר לדון מול התמיכה.

במערכת הדיוור שאני משווק אני שם לכל לקוח דומיין נפרד וככה אפשר לבקש תמיד את הפתיחה של אותו הדומיין בנטפרי. (אני בדר"כ עושה את זה בשביל הלקוח אבל אין לי קשרים בנטפרי בשביל לפתוח דברים שאי אפשר מבחינתם לפתוח)

אפשר לפנות אליי גם בשביל לקבל תמיכה בשביל מערכות דיוור של חברות אחרות ובעיות בסינון ומייל למערכות אחרות דרך הטופס השארת הודעה באתר אצלי (האתר בבנייה, החלפתי אתר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה