כללי שלט גדול מדי....!!

• פותח הנושא lala
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התבקשתי לעשות שלט לחנות בגודל של 8 מ' על 60 ס"מ וכשאני מגדירה גודל באינדיזייןהוא לא נותן מכיוון שזה גדול מדי.... מה לעשות?????

• הוסף לסימניות
בחיים לא עובדים על כזה גודל.
תעשי רבע מהגודל לפחות..

• הוסף לסימניות
בד"כ כשאני צריכה לעצב שלטים בגודל כזה, אני מגדירה חצי מהגודל הרצוי
במקרה שלך- 4 מ' על 30 ס"מ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;785942:
בחיים לא עובדים על כזה גודל.
תעשי רבע מהגודל לפחות..

ואח"כ בדפוס יגדילו את זה בפרופורציה, (אם הבנתי אותך נכון)

• הוסף לסימניות
כן, את צריכה כמובן לעדכן אותם מה הגודל הרצוי

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם ויום נעים!!!!!!!!!!:)

• הוסף לסימניות
10% עובד מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י milki;785943:
4 מטר יתקע לה את המחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י milki;785943:

זה יוצא רבע.

• הוסף לסימניות
אני תמיד עובד על 10% מהגודל המקורי
זה יוצא מעולה, חד מאוד. (כמובן לעבוד בצורה הנכונה, רזולוציה יותר גבוהה, וכמובן בסגירה לדפוס לא לשכוח לתת את ההגדרות הנכונות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה