שלט לדלת - איך יוצרים?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון ליצירה של שלט לדלת.
מוכנה להשקיע בחומרים וכאלה
מחפשת משהו שטומן בחובו גם עבודה
(כלומר, אני רוצה שיהיה בו תהליך של יצירה, שמתאים להעברת סדנא או משו כזה. לא זבנג וגמרנו)
ורעיון - איין.

האם יש כאן למישו תמונות להשראה, הברקות שראה, או משו ברעיון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה משהו שמצאתי ברשת וכבר קניתי חומרים להכין שלט שהשראתו.
קניתי פרוסת עץ טבעי, אותיות מעץ וצנצנת קטנה, חרוזים פיציים למלא אותה ופרח לתקוע.

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    12.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 241
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים,
איך יוצרים את זה?
איזה חומר זה?
אפשרי לבעלי ידיים ממוצעות, לא מבריקות או משהו?
506ab1f01ada43e2c909a971cc392da3.jpg

• הוסף לסימניות
אני קניתי לוח עץ(נראלי MDF) בצורת אליפסה עם סיומת וינטאג'.
צבעתי עם אקריליק מוזהב.
קניתי אותיות מעץ, אותם צבעתי בצבע מטאלי אחר.
הדבקתי על הרקע.
קניתי עיטורים קטנטנים(של עשה זאת בעצמך), ואיתם עיטרתי את המסגרת,(לא מסגרת מלאה, אלא ב'פינות') וגם עם חוט חבל דקיק שאותו עיגלתי ו'קימטתי', לפי הקישוט.
יצא ב"ה נפלא ואסתטי.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לוח עץ(נראלי MDF) בצורת אליפסה עם סיומת וינטאג'.
צבעתי עם אקריליק מוזהב.
קניתי אותיות מעץ, אותם צבעתי בצבע מטאלי אחר.
הדבקתי על הרקע.
קניתי עיטורים קטנטנים(של עשה זאת בעצמך), ואיתם עיטרתי את המסגרת,(לא מסגרת מלאה, אלא ב'פינות') וגם עם חוט חבל דקיק שאותו עיגלתי ו'קימטתי', לפי הקישוט.
יצא ב"ה נפלא ואסתטי.
יש תמונה?

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים,
איך יוצרים את זה?
איזה חומר זה?
הרקע -צבעי אקריליק 3 גוונים
העיטורים נראה לי כמו פימו

לי עצמי יש שלט כזה ( מזכיר את מה ש @פדואלה עשתה רק לא בסגנון נוצץ יותר גווני פסטל)
לוקחים משטח עץ בסגנון שמוכרים בחנויות יצירה MDF
מורחים משחת עיצוב ומיצרים עליה קסטורה ע"י חירוץ או למשל להניח רשת וכו כיד הדמיון...
אחרי ייבוש צובעים באקריליק -כמה גוונים
ומעטרים ע"י כל הקישוטי עץ או פרחים שמוכרים בשקיות קטנות של יצירה- לי יש חיפושיות על דשא

קבצים מצורפים

• 1444200.jpg
    1444200.jpg
    KB 24.4 · צפיות: 154
  • 2204736.jpg
    2204736.jpg
    KB 47.1 · צפיות: 166
  • IMG_7459.jpg
    IMG_7459.jpg
    KB 64 · צפיות: 162
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה