כללי שלט להכנסת ספר תורה -סגנון חסידי

• הוסף לסימניות
שיתוף

קבצים מצורפים

• tish-sign1.png
    tish-sign1.png
    KB 204.7 · צפיות: 158
  • הוסף לסימניות
  • הקרן אור מעל ללוגו - מיותר
  • הלוגו אמור להיות יותר גדול, לדעתי.
  • מעמד הכנסת ספר תורה גדול יותר [זה העיקר]

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
התיקונים של גרף הול נכונים, וגם הייתי מוסיפה משהו מלמעלה, תמיד בחסידי יש ווילונות.
לא חובה אבל נראה לי שכדאי לנסות.
עבודה מרשימה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אכן, הקרן אור מיותרת,
אבל היית יכול להוסיף עוד 2 או 3 ספוטים,

• הוסף לסימניות
אולי להחליף את הפונטים למשהו יותר חסידי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;2203494:
  • הקרן אור מעל ללוגו - מיותר
  • הלוגו אמור להיות יותר גדול, לדעתי.
  • מעמד הכנסת ספר תורה גדול יותר [זה העיקר]
1. לכתחלה הכנסתי אותו כעז במחשבה שהלקוח יתנגד לזה בסוף הוא וחלק מהאנשים שראו את זה התלהבו מזה
2. גם אני ניסתי לומר להלקוח שהוא ישתחרר מהעיטורים הוא התעקש שזה יהי ככל המודעות של הכנסת ספר תורה
בהצלחה

נכתב ע"י dovidstroh;2203718:
מאד דומה לרכב הכנסת ס"ת של קורנס בארה"ב
צפה בקובץ המצורף 310367
לא כמעט ולא דומה זה המקורי שעבר שינויים לפי דירשת הלקוח
נכתב ע"י dovidstroh;2203732:
וואו לא שמתי לב לזה עד עכשיו. תודה!

• הוסף לסימניות
מייד אין USA
סגנון אמריקאי מושלם.

לגבי ההערות של גרף הול, הם הערות ישראליות ברובם.
הויזואל תמיד תופס חזק בארה"ב...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומרשים.

אני מהמר שקנית את החבילה של גרפיקה פתוחים, שהיה פה לאחרונה (כיון שגם אני קניתי את זה).

זה מרשים לראות מה יכולים לייצר מדברים אחרים.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי האירוע היה אתמול והיה מאוד יפה, כשתלו את זה מקדמת המקום של האדמו"ר מצאנז

צפה בקובץ המצורף 310621

קבצים מצורפים

• 19.jpg
    KB 160.7 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
וממבט רחוק יותר... ;)

קבצים מצורפים

• 21.png
    KB 714.5 · צפיות: 77

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה