כללי שלט למסיבת חומש

• פותח הנושא if
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה כרגע בבניה
מה שכרגע נראה לי שאני צריך לסדר זה ההילה סביב הלוחות,
ומעבר הצבעים בין תחילת ההר לרקע השמים
מה עוד נראה לכם?

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    1.3 MB · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
יפה מאד. האם 'ההוא'- כך מנקדים? עם חיריק למרות הו'?

• הוסף לסימניות
מדהים.
לא מדי דומה לוקסברגר?

• הוסף לסימניות
לא אומרים: "יבואו טהורים, ויעסקו בטהרות?"
בסה"כ ממש מרשים מאד....

• הוסף לסימניות
מרשים ומכובד

• הוסף לסימניות
זה כ"כ יפה

שפשוט לא ישימו לב שיהיה "ילדי מסיבת חומש" ליד זה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומרשים רק תיקון קטן עמודים למטה לא נראה מרובע מספיק

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש לוקסברגר משהו מידי דומה
כולל הכבשים בצדדים שותות מים, זה לא נראה לך בגבול העתקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;404844:

לא סתם גם פה וגם אצל וקסברגר הכבשים נמצאות למטה, זה מתקשר לפסוק שלמעלה "יבואו טהורים ויתעסקו בטהרות" (צריך לתקן דרך אגב) - הכוונה כמובן לבהמות הטהורות של הקורבנות שבהן עוסק חומש ויקרא שממנו הם מתחילים.

לעניין העיצוב, מאוד מושקע ויפה אבל:
הכחול היה לי מידי כהה וצורם בעין, הייתי מבהירה קצתי יותר לגוון תכלת, אפילו עם שני גוונים שונים ואולי משלבת עננים וכך יווצרו שמיים מעניינים.
הרצפה נראית לי תלושה מאוד, כדאי לעשות את המשבצות רק עם מסגרת ולשים בשקיפות ומתחת לשים רקע מורכב יותר של קרם וחרדל מעורבבים עם פילטר או משהו כזה וכמובן לרכך עם מסכה לכיוון החיות גם את הרקע וגם את המרצפות.
עוד משהו קטן: הפריע לי שהמילים "מסיבת חומש" לא מתעגלות לפי המגילה ושהן כמעט נטולות אפקטים - הרי הן העניין פה, לא? (ובקטנה: הכיתוב של "בן חמש למקרא" חייב לעלות על הווילון?)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עבודה מרשימה ואיכותית

נכתב ע"י כוכב103;404844:

אני ממש מצטער
אבל יותר מידי חשש להעתקות יש לכם לאחרונה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, רק שני הערות, הצבעים עזים מדי, ואת המילים מסיבת חומש יהי' טוב יותר אם תתעגלו עם השלט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israel10;525321:

נכתב ע"י דויד א;525338:
עבודה מרשימה ואיכותית

אני ממש מצטער
אבל יותר מידי חשש להעתקות יש לכם לאחרונה

נכתב ע"י כתיבה נכונה;525389:
יפה מאוד, רק שני הערות, הצבעים עזים מדי, ואת המילים מסיבת חומש יהי' טוב יותר אם תתעגלו עם השלט

חבל מאוד שאף אחד מכם לא טרח לשים לב לתאריך...
אחרי 8 חודשים לא נראה לי מישהו מחכה לשמוע הערות או תיקונים:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה