כללי שלט ענק לת"ת

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• שלט לת'ת.jpg
    KB 535.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
באיזה גודל זה אמור להיות?
נראה מוצלח ביותר, קצת הפריע לי הוילונות, הצבע שלהם אדום מדי לסיגנון של העיצוב כולו, תנסי לשנות אותו ליותר בורדו או אדום יין.
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
השלט מאד יפה
האם הכחול ישאר חשוף או אמור להתמלא?בתור חשוף נראה לי שיש מדי הרבה כחול עדיף להמיר לצבע עדין יותר

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוה;573538:
השלט מאד יפה
האם הכחול ישאר חשוף או אמור להתמלא?בתור חשוף נראה לי שיש מדי הרבה כחול עדיף להמיר לצבע עדין יותר
וודאי, יש מדבקות מיוחדות עם שמות הילדים, וכמה מסכתות למדו

• הוסף לסימניות
מרשים מאוד! אין מילים!

• הוסף לסימניות
הכל פשוט מושלם חלק ונקי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;573543:

עדיף לא מדבקות אלא סקוטשים שניתן להוריד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;573543:

אפי' הכי כדאי לשנות לבהיר יותר, כי לא מתמלא מיד כל המדבקות

• הוסף לסימניות
מדהים!!

• הוסף לסימניות
ממש מרשים...

• הוסף לסימניות
מקסים! ובכ"ז הייתי עושה פונט יותר זורם - יתאים יותר לרקע הכללי (משהו עם קווים מעוגלים יותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה