כללי שלט + שער לחוברת

• הוסף לסימניות
הכל מתקבל בברכה :)

קבצים מצורפים

• אבן.jpg
    KB 887.2 · צפיות: 13
  • חוברת מסיבת חומש-1.png
    KB 987.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה ועשיר מאד.
בקשר לקובץ השני, הייתי עושה צל אחר לכינור ומסדרת תאורה כך שהצל ישכב ע"ג המשטח+ העמוד, זה ייראה יותר אמיתי. גם כדאי לקרב אותו קצת יותר למשטח שעליו הוא עומד, הוא כרגע נראה מרחף.

• הוסף לסימניות
מכובד ומרשים!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
כדאי שתזיז את הניקוד באותיות ר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1640136:
יפה ועשיר מאד.
בקשר לקובץ השני, הייתי עושה צל אחר לכינור ומסדרת תאורה כך שהצל ישכב ע"ג המשטח+ העמוד, זה ייראה יותר אמיתי. גם כדאי לקרב אותו קצת יותר למשטח שעליו הוא עומד, הוא כרגע נראה מרחף.

יודע, מסכים, מתעצל.

לא לגיטימי אה.... ? חח

• הוסף לסימניות
כדאי בכל זאת... הצל החסר מפריע בעין (עוד לפני שקראתי את ההערות...). גם בו' רצוי להזיז קצת את הניקוד.
עיצוב יפה מאד!

• הוסף לסימניות
אני הייתי מחליף את כל הניקוד ועושה אותו ידנית - יותר קרוב לעיגול שמתאים לפונט

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על הניקוד - יש שם שגיאות דקדוק רבות.
בצורה כזו - עדיף לא לנקד בכלל!

אם זה מעניין אתכם, אני אפרט.
חני

• הוסף לסימניות
תודה על כל ההערות, השלט כבר הודפס כך שאין טעם לתקן, רציתי קצת ריקושטים לגבי העיצוב ללמוד להבא...
העיקר שיהיה לחבר'ה שם על מה לצחוק ;)

• הוסף לסימניות
כשמנקדים צריך לנקד נכון, יש טעויות ניקוד רבות מידיי, לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שין גימל;1686709:
כשמנקדים צריך לנקד נכון, יש טעויות ניקוד רבות מידיי, לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי

ישיר ולעניין, מה המחירים שלך?;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה