עזרה שליחה לארץ שוקולד מסוים מאנטוורפן - דחוף לפורים

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישהו שמגיע לארץ עד פורים מאנטוורפן
אם יוכל לקנות לי בחנות "Braun's" את החבילת פירורי שוקולד שמצורפת פה בתמונה
אני צריך את זה למשלוח מנות ואשמח מאוד למישהו שיכול להעביר לי, גם תמורת תשלום.

unnamed.png

(כמובן אם מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ אודה לו מאוד!!)

• הוסף לסימניות
יש את זה אצלנו בחנויות הכשרות (אנגליה)
ויש לי משהו שנוסע לארץ אבל אין לו שום משקל
(נוסע עם תיק יד קטן בלבד)
רלוונטי ?

• הוסף לסימניות
יש את זה אצלנו בחנויות הכשרות (אנגליה)
ויש לי משהו שנוסע לארץ אבל אין לו שום משקל
(נוסע עם תיק יד קטן בלבד)
רלוונטי ?
רלוונטי.
השאלה אם הוא יכול להביא ארצה כמה חבילות כיון שיש לו תיק יד קטן?

• הוסף לסימניות
הוא יצטרך לקנות משקל
אין שום סיכוי שיוכל להביא אפילו חבילה אחת בלי לקנות משקל
אם מענין אתכם
אני יכולה לברר כמה יעלה
(זה טיסת לואו קוסט דרך ארץ נוספת)

• הוסף לסימניות
הוא יצטרך לקנות משקל
אין שום סיכוי שיוכל להביא אפילו חבילה אחת בלי לקנות משקל
אם מענין אתכם
אני יכולה לברר כמה יעלה
(זה טיסת לואו קוסט דרך ארץ נוספת)
אוקיי.
אברר בדרכים נוספות.
אשמח להיעזר אם זה יהיה האופציה. תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה