דרוש מידע שליחת מיילים על ידי משתמשים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני קיבלתי מיילים ממשתמשים שונים ,ולא הבנתי מאיפה יש להם את המייל שלי
בהתחלה סגרתי את האפשרות של לצפות בפרופיל האישי שלי
אבל גם זה לא עזר
ואז שיניתי את המייל בפרוג (כדי שאם ישלחו ,ישלחו למייל הזה)

השאלה היא:האם יכול להיות שעדיין המייל הקודם חשוף למשתמשים באיזה צורה
(אחרת אני לא מבין איך הצליחו לשלוח לי מייל)

אשמח לעזרה בעניין

• הוסף לסימניות
אולי פעם השארת את הכתובת מייל שלך באיזשהו פוסט,
ומשם יודעים.

• הוסף לסימניות
כנראה כתבת פעם באחד האשכולות את המייל.
גם כשאי אפשרות לצפות בפרופיל, אפשר לצפות בכל ההודעות, דרך כמה אפשרויות.
או חיפוש מתקדם
או ללחוץ על ההודעות
1734896636518.png

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מיילים ממשתמשים שונים ,ולא הבנתי מאיפה יש להם את המייל שלי
בהתחלה סגרתי את האפשרות של לצפות בפרופיל האישי שלי
אבל גם זה לא עזר
ואז שיניתי את המייל בפרוג (כדי שאם ישלחו ,ישלחו למייל הזה)

השאלה היא:האם יכול להיות שעדיין המייל הקודם חשוף למשתמשים באיזה צורה
(אחרת אני לא מבין איך הצליחו לשלוח לי מייל)

אשמח לעזרה בעניין
אין לאף משתמש דרך לדעת עם איזה מייל נרשמת לפרוג. אלא אם כן רשמת אותו פעם באחד האשכולות.
לא סתם אסור להשאיר כתובת מייל, מתכון בדוק להטרדות וכבר דובר בזה רבות

• הוסף לסימניות
תודה ,אפשר לנעול את האשכול מבחינתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה