שליחת מייל עם קובץ לא שמור?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לצרף קובץ שלא שמרתי במחשב ולשלוח מייל?
כי אני רוצה לשלוח כקובץ אבל אני לא רוצה לשמור את הקובץ במחשב!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לצרף קובץ שלא שמרתי במחשב ולשלוח מייל?
כי אני רוצה לשלוח כקובץ אבל אני לא רוצה לשמור את הקובץ במחשב!
תודה!!!
השאלה לא ברורה.
היכן הקובץ נמצא כרגע?

• הוסף לסימניות
אז תשמור את הקובץ באונקי ושלחהו משם
או שתשמור במחשב ואח"כ תמחק. ואם אתה חושש משחזור, אז אפשר למחוק תוך כדי "דריסה" הרבה פעמים שלא משאיר ממנו זכר

• הוסף לסימניות
השאלה לא ברורה.
היכן הקובץ נמצא כרגע?
פתחתי קובץ ולא שמרתי את הקובץ כי אין לי ענין לשמור אותו
ולגבי
תשמור במחשב ואח"כ תמחק
אני יכולה לשמור ולמחוק
רק הענין שאני צריכה לשלוח כמה פעמים מייל ו'מקבל' המייל מעוניין שאשלח בקובץ ולא במייל עצמו
ולשמור ולמחוק זה תוספת עבודה בשבילי
אז איך אני עושה את זה אם זה אפשרי בכלל?

• הוסף לסימניות
איזה סוג קובץ? היכן פתחת אותו?
קובץ וורד
פתחתי במחשב
כל פעם שאני שולחת מייל ואני רוצה לצרף קובץ אני מצרפת את הקובץ למטה במייל
אבל אני לא מצליחה לראות שם את הקובץ כי זה לא שמור במחשב!
מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח במייל או טקסט או קובץ.
"קובץ" הוא בעצם נתוני טקטס ששמורים בתוך כלי שמכיל נתונים = דיסק, במקרה שלנו זה או דיסק של המחשב או דיסק נייד.
אז אם לבקשת המקבל את רוצה לשלוח קובץ, הוא אמור להיות מונח באיזה דיסק.

אולי לא הבנתי נכון את השאלה?

מה שכן, אם שלחת כבר את הקובץ אל הנמען, הוא לא צריך להישמר במחשב שלך, ואפשר למחוק אותו, כי הוא כבר נכנס לשרת של המייל - ומשם הוא יגיע אל הנמען.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי יותר מדוייק לומר שעוד לפני הצירוף ולפני המייל פשוט אין בעולם מושג של קובץ אם הוא לא "מקובץ" באיזשהוא מקום.
חשבתי היות ויש שמירה אוטומטית במחשב (אם המחשב נכבה ואני מדליקה אותו זה נשמר אוטומטית אפילו אם לא שמרתי את הקובץ בעבר כלל) לכן הקובץ אמור להיות באיזשהוא מקום ואולי דרך האיזשהוא מקום הזה שהקובץ נמצא בו אפשר לצרף למייל!

• הוסף לסימניות
האמת שאת צודקת שיש ספרייה בתוך התת ספריות של המערכת ששם הוורד שומר את הקבצים הזמניים האלו של השמירות האוטומטיות
רק שזה די מסובך להגיע לשם וגם לא תמיד זה בפורמט הרגיל של הוורד אלא עם סיומות של גיבוי וכאלה
אולי כבר יותר קל לשמור כל פעם באיזה מקום מסוים שאת יודעת למחוק אחר כך או משהו כזה
יש כאלו שאצלם זה שולחן העבודה למשל ששם שומרים את מה שצריך לעבודה באותו זמן ואחר כל מוחקים

• הוסף לסימניות
רק שזה די מסובך להגיע לשם
תודה
כל הכבוד על התשובות המהירות!!!
חשבתי אולי עם המקצועיים כאן יהיה אפשר למצוא את המקום
את מה שכתבת לא ידעתי והחכמתי אולי אפשר להחכים יותר?!?!

• הוסף לסימניות
חשבתי אולי עם המקצועיים כאן יהיה אפשר למצוא את המקום
או שנמתין למקצועיים, או שתנסי ללחוץ בוורד בתפריט פתיחה על האפשרות לשחזר קבצים שלא נשמרו ואז נפתחת לך התיקיה הזו,
אבל אני אישית לא הייתי סומכת על הקבצים האלו שלא תמיד מיועדים לשימוש רגיל אלא כקבצים של גיבוי בלבד
על אחריות המשתמש בלבד.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי יש בוורד בלשונית קןבץ אפשרות של שתף-דואר אלקטרוני
אבל זה עובד רק באאוטלוק, שולח אוטומטית את הקובץ ולך אין צורך לשמור אותו כלל.

אצלינו עובדים כך קבוע, כל אחד משנה אצלו ומשתף עם כולם וכך לא צריך כל פעם להוריד, לשמור, לשנות

• הוסף לסימניות
באמת תודה על הידיעה.
ואיפה הוא באמת נשמר במחשב?
לא נשמר במחשב.
רק במייל כקובץ מצורף

(כמו שתשלח במייל קובץ שיש לך במחשב ולאחר מכן תמחוק אותו מהמחשב, הקובץ יישאר במייל!)

• הוסף לסימניות
אז הוא נשמר במאגר של אאוטלוק במחשב?
לא.
רק במייל עצמו
(שוב, אם אתה מצרף קובץ למייל ואחר כך מוחק אותו מהמחשב, הוא שמור איפשהו? הוא מופיע במייל ובעצם על השרת של ההאוטלוק, אבל לא במחשב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה