על איזה צ'אט מדובר??מישו יודע איך שולחים סרטון מהמחשב בפלאפון?
(בפלאפון אפשר לשלוח סרטון בקלות, אך במחשב זה יותר קשה, וגם אפשר רק מגוגל.)
תודה רבה
איכות תלוי בהגדרות ההמרה.בדקתי ובאמת עובד, אבל באיכות גרועה..ו וגם ללא שמיעה...
לעומת זה בפלאפון שלחו לי וזה באיכות מצויינת (MP4 Video File.)
השאלה אם זה מוגבל רק לפלאפון או שאפשרי גם במחשב
תודה מראש
כשאני מנסה לגרור לצ'אט סרטון MP4, מופיעה ההודעה הבאה:בדקתי ובאמת עובד, אבל באיכות גרועה..ו וגם ללא שמיעה...
לעומת זה בפלאפון שלחו לי וזה באיכות מצויינת (MP4 Video File.)
השאלה אם זה מוגבל רק לפלאפון או שאפשרי גם במחשב
תודה מראש
אוקיי, תודה בכל אופן.איכות תלוי בהגדרות ההמרה.
שמע אין בGIF. [זה מוגדר בכלל כתמונה].
בהנחה שמדובר באמת בהאנגאוצ', אולי הסרטון היה קישור ליוטיוב? אם מעתיקים קישור ליוטיוב להאנגאוצ' הוא מציג את הסירטון בצ'אט עצמו [בנטפרי זה תלוי האם הסרטון מאושר..].
לי לא ידוע על אפשרות להעלות סירטון ישירות לצ'אט, אבל אולי??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים