שליחת פקסים דרך המחשב

• הוסף לסימניות
שלום
קניתי מדפסת hp משולבת (6500a)
בהדפסה רגילה לפקס - אפשר לשלוח רק דרך וורד, ובתמיכה נאמר לי שזו התוכנה היחידה שתומכת בפקס שלהם.
יש למישהו מושג אולי יש תוכנה אחרת שתשלח לי מעוד תוכנות? ובעיקר מהאקרובט?
תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
מוזר לחלוטין

שאת מדפיסה מאקרובט ובוחרת את מדפסת הפקס שלהם הדף לא נשלח למדפסת??

• הוסף לסימניות
לא. הוא כותב לי שיש שגיאה בשיגור הפקס

• הוסף לסימניות
תעלי לכאן תמונה של ההודעה

• הוסף לסימניות
מוזר, עכשיו ניסיתי מהאינדיזיין, וזה כן שלח. אתמול לא הלך, וכך אמרו לי בתמיכה. בכל מקרה - תודה על הרצון הטוב!! וסליחה על ההפרעה המיותרת

• הוסף לסימניות
לעיל כתבי מוזר כי

במערכות WINDOWS אין קשר בין התוכנה לחומרה מבחינת דרייבים ותקשורת לכן אם בתוכנה אחת זה עובד זה חייב לעבוד באחרת

כנראה נפלת על נציג "לא משהוא"

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד מה שאמרו לך , מנסיון עובד טוב מאוד בכל התוכנות שתומכות בהדפסה. תנסה אולי להסיר את כל הדרייבר/תוכנה שלהם ולהתקין גירסה חדשה יותר . אם את הלא יודע איך לחפש באתר של HP תשלח את גירסת המערת הפעלה שלך ואולי אוכל לשלוח לך לינק (אם יהיה זמן..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה