דרוש מידע שליחת פקס דרך המייל - באיזו חברה אתם משתמשים?

• הוסף לסימניות
אנו רוצים לשלוח וגם לקבל, אבל בעיקר לשלוח פקסים - דרך המייל.
יש כל מיני חברות שמספקות שירות כזה, יש זולות ויש יקרות.
יש לדוגמא את החברה הזו -

שהם לוקחים 24.5 ש"ח לחודש, כולל מע"מ, סה"כ חבילה של 60 דפים לשליחה. אנחנו צריכים פחות מ 60, אולי 10-20 לחודש.

על מה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
כשנרשמים מקבלים "11 שקל" בארנק זה מספיק ל110 פקסים!!!
אני שלחתי עם זה כמה פקסים והכל היה מצוין
לא ניסיתי לקבל פקסים ככה
כשנגמר הכסף פותחים עוד חשבון ממייל אחר...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני עובד עכשיו עם כמה מפתחים על מערכת בעלות סמלית לשליחת פקס בתפוצה
זה אומר שמעלים קובץ ואפשר לשלוח אותו ל 50 מספרים בעלות של 5 ש"ח לדוגמא
נראה לכם שיש ביקוש?

• הוסף לסימניות
כשנרשמים מקבלים "11 שקל" בארנק זה מספיק ל110 פקסים!!!
אני שלחתי עם זה כמה פקסים והכל היה מצוין
לא ניסיתי לקבל פקסים ככה
כשנגמר הכסף פותחים עוד חשבון ממייל אחר...
@ציפורנית , האם צריך קידומת של ישראל? האם ניסית גם לשלוח לתא קולי 153 ?

• הוסף לסימניות
MYFAX מעולים!
נח מאד וידידותי

• הוסף לסימניות
לי יש מרכזיה של 1COM ושם יש אפשרות של שליחת פקסים מהמייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה