שליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
אני נותנת שיעורים פרטיים בגרפיקה, ומחפשת דרך לעשות את זה דרך המחשב
איך אני יכולה להתלבש על מחשב אחר?
והפוך איך אני מחברת מחשב של תלמידה אלי?

• הוסף לסימניות
הדרך הכי נוחה והכי ברורה זה לעשות את זה בRDP דרך השירות של ווינדוס remote desktop אבל בשביל זה מצטרכי IP קבוע UDO התלמידה תצטרך IP קבוע וזה גורר עלויות נוספות אם הגדרות וכו' יש עוד אופצייה שהיא פחות איכותית זה להשתמש בתוכנות לשליטה מרחוק כמו team viewer או any desk

• הוסף לסימניות
נכנסים לאתר 150.co.il מורידים ומפעילים את מספר 4 אנידסק גם את וגם התלמידה
את מבקשת מהתלמידה את המספר שמופיע לה, ורושמת אצלך ואת מחוברת למחשב שלה

זה הדרך הכי פשוטה ומהירה שיש

• הוסף לסימניות
נכנסים לאתר 150.co.il מורידים ומפעילים את מספר 4 אנידסק גם את וגם התלמידה
את מבקשת מהתלמידה את המספר שמופיע לה, ורושמת אצלך ואת מחוברת למחשב שלה

זה הדרך הכי פשוטה ומהירה שיש

ואז מה, אני מתחברת למחשב שלה או היא למחשב שלי?

• הוסף לסימניות
אם את נותנת את המספר שלך היא מתחברת אליך ולהפך.
לאחר החיבור יש אפשרות גם להחליף שאת תראי את המחשב שלה כמובן שהיא תצטרך לאשר את השינוי ולהפך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה