• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1166904:
מיכל
איך מחברים את כל הטיטולים? הם לא נהרסים?

כמו שאמרו, עם סרט מתנות לבן דק.
זה לא נראה לי הורס את הטיטולים. רק שצריך הרבה סבלנות בהתעסקות עם זה עד שהעגלה נעמדת יציב..
(וכשנוסעים עם המארז לא לעשות ברקסים חזקים כי עגלה אחת התמוטטה לנו בדרך...) :)

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי מאז השלישיה פמפרס
אחרי שניסיתי טיטולים, האגיס וביביסיטר
עם פמפרס הם קמו יבשים.
משמעותי בשלישיה.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו, עם סרט מתנות לבן דק.
זה לא נראה לי הורס את הטיטולים. רק שצריך הרבה סבלנות בהתעסקות עם זה עד שהעגלה נעמדת יציב..

ואיך הגלגלים מחוברים לעגלה, הם לא מתגלגלים?

• הוסף לסימניות
תדביקי אותם עם דבק סלוטייפ אחרי הגלגול.

אי אפשר להרוויח גם עיצוב מקסים ויציב וגם את כל הטיטולים לשימוש עתידי.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת עם ביביסיטר לתינוק קטן וזה מצוין. לעומת האגיס שלא היה לי טוב בכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;1168893:
אני משתמשת עם ביביסיטר לתינוק קטן וזה מצוין. לעומת האגיס שלא היה לי טוב בכלל

את לא מרחמת עליו?
תנסי להשים לך חתיכת ניילון רק לשעה אחד! ותחשבי שהוא עם זה 24 שעות ביום!

• הוסף לסימניות
אצלי דווקא האגיס גרם לפריחה מזעזעת!
ניסיתי פעם וראיתי פריחה... מיד הפסקתי,
לאחר כחודש ניסתי שוב, ושוב "פרח"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1169234:

יש כמה סוגים שהם טובים! לא חייבים דווקא האגיס
אבל בייבי סיטר ממש אבל נורא להשים לתינוק, זה פשוט חתיכת נילון + צמר גפן

• הוסף לסימניות
לגבי סוגי הטיטולים - אין פה עניין לויכוח או שכנוע בכלל. כל טיטול מגיב אחרת לילדים אחרים, ובזמנים אחרים. אני ניסיתי על שני הילדים שלי כמעט את כל הסוגים (האגיס משני סוגים, פמפרס משני סוגים, טיטולים פרימיום, ביביסיטר, ליטופים...), ומה שהיה טוב לאחד לא היה טוב לשני, מה שהתאים בחודשים הראשונים לא היה טוב בחודשים הבאים. צריך פשוט לנסות ולראות מה מתאים לתינוק הספציפי הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1169234:

מדובר על סוג מסויים שגורם לפריחה בטיטולי האגיס.
הסדרה של הכותנה בעייתית וגרם אצל הבן שלי כמו כוויות ממש!!
ובאותה תקופה שמעתי את זה מכמה אמהות ואף הורידו את זה מהמדף לתקופה קצרה.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ ניסיתי בהתחלה אצל הגדול שלי האגיס, הוא היה קטן ולא הפסיק לזלוג לו, ואז החלטתי לעבור לפמפרס כדי לנסות, מאז יש אצלי רק פמפרס, נדיר מאוד מאוד מאוד שזולג.

השניים הבאים כבר רק עם פמפרס מגיל 0. הטיטולים שלהם גם מונעים תפרחות חיתולים-מוכח!
(נכון שבתי חולים נותנים האגיס וזה עם ביות, אין לי ברירה, וכל שעה-שעתיים מחתלת, אני גם מרחמת על העור של התינוק, הקטנה שלי יצאה מבית החולים עם תפרחת חיתולים מפחידה!!! רק כשחזרתי הביתה, אחרי בית-החלמה, וטיפלתי בעקביות, וכמובן-פמפרס, מאז-שקט טפו טפו טפו...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה