• הוסף לסימניות
לא גומרת להסתכל
המתיקות שלו נוטפת

• הוסף לסימניות
משהו לא מסתדר לי..
לא משהו רציני .. לא משהו שמוריד מהמדהימות של התמונה.. אבל מעניין לשמוע דעתכם.
על הצינצנות, שהם בעצם רק רקע, יש ברק שמגיע מצד ימין, כלומר שזה מקור האור, אבל הצל של הילדים נוטה ג"כ לימין כלומר שהאור מגיע משמאל..
אני טועה בניתוח? זה משמעותי ? מעניין .

• הוסף לסימניות
מירי, -את מצו'געת. איזה מותקקקקקקקקקק
לאכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גנוט רחל;n5074718:
משהו לא מסתדר לי..
לא משהו רציני .. לא משהו שמוריד מהמדהימות של התמונה.. אבל מעניין לשמוע דעתכם.
על הצינצנות, שהם בעצם רק רקע, יש ברק שמגיע מצד ימין, כלומר שזה מקור האור, אבל הצל של הילדים נוטה ג"כ לימין כלומר שהאור מגיע משמאל..
אני טועה בניתוח? זה משמעותי ? מעניין .

התאורה כאן בצד ימין ותראי לפי הפלאש בעין
הצל שאת מתכוונת מגיע מהתאורה האחורית

• הוסף לסימניות
התמונות ממש מהממות!!!!
האחרונה מיוחדת ממש!!!
אהבתי במיוחד!!!
וממש הייתי בטוחה שהקופסאות המתוקות האלו אמיתיות!!
לא חלמתי שזה רקע...
מיוחד ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה