דרוש מידע שם בדרכון

• הוסף לסימניות
אשמח לכל ידע בנושא
הזמנתי כרטיס טיסה והאיות של שם המשפחה באנגלית בכרטיס
בטעות עשיתי קצת שונה מהדרכון
זה בעיה?
מה עושים עכשיו
אשמח לבעלי ניסיון
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
ברעיון כן
היה לי סיפור כזה לפני כמה שנים (עם האות b ו-v בעברית בית מלאה וחסרה נשמעות אותו דבר ובאנגלית זה אות שונה)
בארץ העבירו אותי, בחזור כבר לא. לא העלו אותי על הטיסה אבל הוציאו לי כרטיס חדש אחרי יום
אין לי מושג אם זו המדיניות או או נס פרטי שלי:)

• הוסף לסימניות
זאת בעיה רצינית.
אצלינו חצי משפחה עם A וחצי עם H בגלל טפשות של פקידה במשרד הפנים. זה עושה לנו צרות צרורות. ברמה של לחתום על שינוי שם ולהנפיק דרכון חדש
פעם אחת לאחותי הזמנו כרטיס ובטעות אות אחת נלחצה פעמיים כמו MMalka כזה סוג והעבירו אותנו בלי בעיה.

• הוסף לסימניות
עלול להיות בעייתי.
אצלי תקנו את השם כרוך בעלות (אצלי זה היה על חשבון הסוכנת שהכירה קרובת משפחה והסתמכה על האיות שלה ולא הסתכלה על הדרכון שלי).

• הוסף לסימניות
אני מבינה שלא כדאי לקחת סיכון
יש אפשרות לבטל כרטיס טיסה בריינאיר ובוויז אם קניתי כרטיס בסיסי?

• הוסף לסימניות
קצת מסקנות
עד 3 אותיות שינוי חינם
יותר מזה עלות של בערך 17 טיסות בלי הגזמה

• תודה
Reactions: mum

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה