כללי שם לארגון

• הוסף לסימניות
אני מחפש רעיון עבור שם לארגון שעוזר לבחורים עם קשיי למידה, הארגון עוזר לבחורים וגם להוריהם ע"י חיזוק הקשר בין הבחור להוריו.

הייתי רוצה שיהיה ברעיון הרגשה של קשר לבחור, למשל 'קשר' או 'קשרים'

תודה במפרע

• הוסף לסימניות
1. דבקים
2. ביחד

בהצלחה ! :)

• הוסף לסימניות
אולי משו כמו:
סולם -איתך בדרך לפיסגה.
נכתב ע"י שלמה'לע;1057702:
אני מחפש רעיון עבור שם לארגון שעוזר לבחורים עם קשיי למידה, הארגון עוזר לבחורים וגם להוריהם ע"י חיזוק הקשר בין הבחור להוריו.

הייתי רוצה שיהיה ברעיון הרגשה של קשר לבחור, למשל 'קשר' או 'קשרים'

תודה במפרע

• הוסף לסימניות
:)

נכתב ע"י תלמידים;1057719:
אולי "שלשלת"

יש מקהלת שירה כזה..אז זה נראה לי יהיה דיי מגוחך..
דרך אגב גם על סולם יש משהו..
היתי אומרת משהו בסוג של "ביחד" שם קליט,חמוד,לא מסורבל!

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על כיוון של תמיכה,
"צועדים" והסלוגן- ביחד אל המטרה.

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים משהו באמת חזק, פנו אל הרב גרינבוים - ראש ישיבת דרך ה', אני מאמין שהוא ודאי ישמח לעזור למטרה קדושה זו. יש לו חוש חזק לעניין; "לב שומע" "בר דעת" ועוד שמות - אחד אחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1057793:
אם אתם רוצים משהו באמת חזק, פנו אל הרב גרינבוים - ראש ישיבת דרך ה', אני מאמין שהוא ודאי ישמח לעזור למטרה קדושה זו. יש לו חוש חזק לעניין; "לב שומע" "בר נוער" ועוד שמות - אחד אחד!

בר נוער....אתה בטוח שזה שלו???

• הוסף לסימניות
סליחה "בר דעת" - מרכז כלל.
(את לב שומע הוא הקים, וכשזה התרחב למימדים גדולים לקחו על זה לב לאחים חסות).

• הוסף לסימניות
אולי "גשרים" או "גשר"

• הוסף לסימניות
"קוֹלְי"
"אל הנער הזה"
"לב אבות"
"חוליות"
"דורות"
"הגשר לקשר"
"עבותות"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1057806:
כן. ועוד הרבה! (גם את לב שומע הוא הקים, וכשזה התרחב למימדים גדולים לקחו על זה לב לאחים חסות).

ב"ה שלא הבנת את שאלתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה