מידע שימושי שם ליום נישואין 40

• הוסף לסימניות
מחפשת שם קולע לשבת יחד
לכבוד יום נישואין 40 להורים.
כל הצעה תתקבל בברכה.
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
אז ישיר
שידוכו של אדם הוא כקריעת ים סוף - זכו ל 40 שנה עת לומר שיר והלל ליראות את כל מכלול הניסים במהלך השנים. את כל ההשגחות הפרטיות, את ההכל לטובה שרואים רק אחרי פרק זמן.

• הוסף לסימניות
אצלנו עשו שבת תו"ת
תודה ושוב תודה (לבורא עולם)
וכל השבת היתה בעיצוב של תותים
ושרו החיים שלנו תותים

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שבת מדהימה - קטן על הזה
על הרעיון של "ממדבר מתנה"
היה מטורףףףףףףףףףףףף
תרצי פרטים יותר תעדכני
אולי אני גם אמצא תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R A C H E L I;n4891811:
אנחנו עשינו שבת מדהימה - קטן על הזה
על הרעיון של "ממדבר מתנה"
היה מטורףףףףףףףףףףףף
תרצי פרטים יותר תעדכני
אולי אני גם אמצא תמונות

כן אני רוצה.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו בחרנו פסוק בן 4 מילים, שביטא את 4 העשורים.

• הוסף לסימניות
על בסיס 40 יום בפרק שירה, בכותל וכו'
השקעתם 40 שנה ו....
ולתת להם לטעום מהנחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shira500;n4891872:
כן אני רוצה.
תודה רבה!!!

וואי,
אני מתנצלת
רק עכשיו ראיתי את הבקשה שלך
כשתרצי תהיי איתי בקשר באישי או בצ'אט החדש
איך שיהיה............

• הוסף לסימניות
יש לך עיצוב של ה " ברוכים הארבעים" אהבתי ממש.....

• הוסף לסימניות
'ארבעים שנה אקוט בדור'

• הוסף לסימניות
" ארבאימא "

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה