דרוש מידע שם למדריכת כלות

• הוסף לסימניות
פנתה אלי לקוחה-מדריכת כלות לעיצוב לוגו
היא לא מעונינת להשתמש בשם שלה במיתוג
ואני שוברת את הראש איזה שם יכול להתאים ולשדר
אשמח לרעיונות
(ההיתי שמחה להציעה מתנת מחווה לכותב השם הנבחר ,אבל לא מצאתי מה אפשרי להביא -שיעור אחד חינם.....:rolleyes:
אז כרגע אשמח להיענות ללא תגמול
תודה

• הוסף לסימניות
לאיזה קהל היא פונה?

• הוסף לסימניות
בשלב זה-חרדי בעיקר אשכנזי

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחשוב קצת
אבל האמת שלא עולה לי אפילו מדריכת כלות אחת ששמעתי עליה ובררתי עליה שיש לה מיתוג
אז קשה לי להיכנס לראש של זה.

• הוסף לסימניות
פנתה אלי לקוחה-מדריכת כלות לעיצוב לוגו
היא לא מעונינת להשתמש בשם שלה במיתוג
ואני שוברת את הראש איזה שם יכול להתאים ולשדר
אשמח לרעיונות
(ההיתי שמחה להציעה מתנת מחווה לכותב השם הנבחר ,אבל לא מצאתי מה אפשרי להביא -שיעור אחד חינם.....:rolleyes:
אז כרגע אשמח להיענות ללא תגמול
תודה
בית נאמן :geek:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם יש תחום שדורש שימוש בשם כמותג-
זה הדרכת כלות.
לבחור "שם" הופך את זה להרבה יותר מרוחק, קר, מעושה.
הייתי הולכת על "רעיון" ולא על שם המדריכה רק אם יש לכך סיבה אמתית וחזקה מאד, כמו: מדריכה אחרת בשם הזה, שם שמעורר קונוטציה שלילית או משהו דומה.
וגם במקרה כזה, כדאי לבדוק איך לוקחים חלק משם המדריכה- פרטי או משפחה, לשם המותג.

• הוסף לסימניות
המשפט הידוע
בואי כלה...

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין למה היא רוצה מיתוג אם הקהל יעד שלה הוא חרדי אשכנזי, מבינה שבנות סמינר
אז לא נראה לי שהולכים למישהי לפי פרסומות, ובמילא אין משהו שמעבירים הלאה בין חברות וכו'.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין למה היא רוצה מיתוג אם הקהל יעד שלה הוא חרדי אשכנזי, מבינה שבנות סמינר
אז לא נראה לי שהולכים למישהי לפי פרסומות, ובמילא אין משהו שמעבירים הלאה בין חברות וכו'.
גם שיקול נכון.

• הוסף לסימניות
קול כלה..
ואת עלית..

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה