שם משתמש של המייל

• פותח הנושא d.v.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשאני מכניס את הכתובת ולוחץ אנטר לא כתוב לי במייל ספציפי שם משתמש
וגם כשאחרים מחפשים את השם שלי בחיפוש של צ'אט זה לא עולה להם
במייל אחר שברשותי שניהם עולה לי
מישהו ידע איך ואיפה מגדירים זאת ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2242882:
קצת יותר פירוט והסבר בבקשה

פשוט מאד כשאתה רוצה יום אחד לדבר איתי בצ'אט ואין לך את הכתובת מייל שלי
אתה עושה חיפוש אחר השם שלי בצ'אט
השם שלי לא עולה, למרות שהצ'אט שלי פתוח כלומר שיש לי שיחות עם אנשים בצ'אט,
שהם בעצם שלחו לי הזמנה דרך הכתובת מייל שלי

וחוץ מזה כשכל אחד שלוחץ על העיגול למעלה (במייל) איפה שיוצאים מהמייל
כתוב לו את שמו כתובת המייל שלו ולחצן החשבון שלי
אצלי לא כתוב את שמי
(וכל זה לא קשור למחשב כי יש ברשותי עוד מייל שהכל תקין כלומר אין את שני הבעיות הנ"ל)
מי יכול לפתור לי אשמח מאד

• הוסף לסימניות
זה נשמע שאין לך את החלק של google plus, פשוט הירשמי לגוגל פלוס וכך תוכלי לדלדבר עם אנשים בצ'אט גם כאלו שאת לא בהכרח שוחחת איתם או ההוזמנת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2244175:
זה נשמע שאין לך את החלק של google plus, פשוט הירשמי לגוגל פלוס וכך תוכלי לדלדבר עם אנשים בצ'אט גם כאלו שאת לא בהכרח שוחחת איתם או ההוזמנת
אני חסום
הבעיה השניה גם קשור לגוגל פלוס ?

• הוסף לסימניות
כן.
יכול להיות שאם תפתח חד פעמי ותתחבר זה יעבוד גם הלאה

• הוסף לסימניות
אתה חסום בנטפרי?
אם כן אז לידיעתך הם חסמו הרבה מהאפשרויות בתחום הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה