כללי שם משתנה באינדיזיין- שרשור

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור 30 גלויות, ובכל גלויה שיהיה מלל זהה פרט לשם אחד שמשתנה.
ניסיתי לבנות מאסטר אחיד עם תיבה רק לטקסט המשתנה, הבעיה שאני צריכה שזה ייראה ממש כהמשך למשפט הקבוע (מר X היקר) ולא "מודבק".
ניסיתי לשים את התיבה המשתנה כאובייקט מעוגן במלל הקבוע אבל לא הצלחתי לשרשר את התיבות זו לזו.
יש למישהו עצה ותושיה איך עושים זאת ביעילות?

• הוסף לסימניות
למה לא מיזוג דואר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1352838:
אני רוצה ליצור 30 גלויות, ובכל גלויה שיהיה מלל זהה פרט לשם אחד שמשתנה.
ניסיתי לבנות מאסטר אחיד עם תיבה רק לטקסט המשתנה, הבעיה שאני צריכה שזה ייראה ממש כהמשך למשפט הקבוע (מר X היקר) ולא "מודבק".
ניסיתי לשים את התיבה המשתנה כאובייקט מעוגן במלל הקבוע אבל לא הצלחתי לשרשר את התיבות זו לזו.
יש למישהו עצה ותושיה איך עושים זאת ביעילות?

אי אפשר לשרשר תיבות מעוגנות
אבל אפשר בחיפוש והחלפה להכניס מראש לפני כל שם את הטקסט הרצוי וכן אחריו ולשרשר הכל בייחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1352855:
למה לא מיזוג דואר?
לא ידעתי שזה קיים ומצאתי הסבר בפורום, תודה- אנסה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1352879:
אי אפשר לשרשר תיבות מעוגנות
אבל הר הרעיון הראשון מצויין.
פשוט יש לתת לתיבה הגדרה שתתאים את עצמה לתוכן הטקסט ברוחב. ולמקם כ אין ליין

אפשר גם בחיפוש והחלפה להכניס מראש לפני כל שם את הטקסט הרצוי וכן אחריו ולשרשר הכל בייחד
איך מבצעים את שתי העצות?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם אפשר לשרשר תיבות שהם אינליין.

• הוסף לסימניות
איפה מוצאים את תפריט ההמרה ל-unicode? (נכנסתי לתפריט אקספורט ולא מצאתי)

• הוסף לסימניות
כשאתה בא לשמור מאקסל, יש לך סיומת קובץ txt.
יש שם כמה כאלו, תבחר את זה שנקרא Unicode text. או סיומת CSV

• הוסף לסימניות
הקובץ שלי הוא קובץ וורד. רשימה עם אנטרים ולא טאבים. מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
שמירה בשם: סיומת קובץ txt.
קידוד אחר: Unicode.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1352912:
אני לא יודע אם אפשר לשרשר תיבות שהם אינליין.

אי אפשר לשרשר אוביקט מעוגן אחד לשני

ובהחלט בלי להרגיש כתבתי שני דברים סותרים...
מחקתי.

שאפתח את מחשב העבודה שלי אבדוק בל"נ כיצד עשיתי בעבר בשאלה כזו בדיוק... היה זכור לי שזה הדרך אבל אתה צודק שזה לא יכול להיות.

• הוסף לסימניות
תדה רבה, מחכה לתגובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה