כללי שם פרק באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שכחתי איך עושים את זה -
אני מכינה בדף האב מקום לשם הפרק, שיחזור בכל עמוד ימני
איך אני מגדירה במשתנים שייכנס לשם אוטומטית של הפרק?
תודה!

• הוסף לסימניות
1. להגדיר ב'סקשן' שם הפרק
2. להכניס 'סימון' של הסקשן במאסטר

• הוסף לסימניות
עדיף לעשות את זה עם text variables -- כך זה פשוט שולף את שם הפרק לבד ושם אותו היכן שהכנסתם את הטקסט ווריאבל בדף המסטר.

להתעסק עם section markers זה נורא מעצבן.

• הוסף לסימניות
בטוח שזו השיטה? זכרתי משהו אחר
בכל אופן, לא יצא לי להשתמש בסקשן, אשמח להסבר טיפה יותר מפורט (לא מוצאת בספר ההדרכה)

• הוסף לסימניות
לא סיפרת לנו באיזה גירסה את עובדת.

בכל אופן, אם יש לך אפשרות, חפשי בעזרה אין עושים running header text variable -- אפשר לפי סגנון תו או סגנון פסקה.

זו הדרך הנכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1363480:
עדיף לעשות את זה עם text variables -- כך זה פשוט שולף את שם הפרק לבד ושם אותו היכן שהכנסתם את הטקסט ווריאבל בדף המסטר.

להתעסק עם section markers זה נורא מעצבן.

בדיוק - זה מה שזכרתי. תוכל לפרט את המהלך?

• הוסף לסימניות
אני חייב לרוץ -- sorry.

אין איזשהו ספר או קובץ עזרה בעברית שאפשר שם למצוא את המידע? זו פונקציה בסיסית של התוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1363490:
לא סיפרת לנו באיזה גירסה את עובדת.

בכל אופן, אם יש לך אפשרות, חפשי בעזרה אין עושים running header text variable -- אפשר לפי סגנון תו או סגנון פסקה.

זו הדרך הנכונה.

תודה רבה - מצאתי את ההדרכה. ברכה והצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה