דרוש מידע שמוש במכשיר ביביליס צריך קורס?

• הוסף לסימניות
יש לי פיאה ייבוש טבעי שאני חופפת לבד מצוין ואני מעונינת לעבור על התלתלים לבד עם מכשיר ביביליס.
שאלתי: יש חברה מומלצת? האם זה פשוט ואוכל לעשות זאת לבד או שצריך ללמוד ולהתאמן על מנת שלא אשרוף את השיער... אשמח לתגובות ממבינות

• הוסף לסימניות
לא צריך קורס, צריך שיהיה לך את זה קצת בידיים...
חברת ביביליס מצוינת!

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לך לבקש מהפאנית שלך הדרכה בפעם הראשונה (כמובן בתשלום), חבל להרוס בידיים פאה כ"כ יקרה

• הוסף לסימניות
הבנתי (מהפאנית) שבייביליס בשימוש ללא ידע עלול לשרוף את השיער.
ואשמח לדעת את השלבים שאת עושה לחפיפת הפאה

• הוסף לסימניות
כמובן שצריך הדרכה וקצת התנסות לפני שאת מנסה על אלפי שקלים...
אם יש לך כישורים
אז מספיק לך הדרכה קלה מחברה וכו'

• הוסף לסימניות
ביביליס זה בעיקר ענין של מיומנות וידיים מתורגלות.
ולזה את יכולה להגיע- אחרי שמראים לך באופן אישי את הדרך לרכישת ההתנסות, וכך - תתאמני, עד שתוכל בעצמך - לתלתל ולראות כי טוב.

• הוסף לסימניות
יש לי ידיים טובות, והיה לי גם אומץ
אבל בפעם הראשונה הרסתי פאה טובה.

חשוב לדעת באיזה חומרים להשתמש כדי להגן על השיער, וגם איזה מכשיר

• הוסף לסימניות
תודה לכולן! אולי אתאמן על פאה ישנה....
לעני חפיפת הפאה אני חופפת על פי ההדרכה שקיבלתי מהפאנית שקניתי אצלה את הפאה
פשוט עמדתי לראות איך היא עושה את זה ולמדתי לא סיפור ויוצא נהדר וגם חיסכון של זמן וכסף...

• הוסף לסימניות
תודה לכולן! אולי אתאמן על פאה ישנה....
לעני חפיפת הפאה אני חופפת על פי ההדרכה שקיבלתי מהפאנית שקניתי אצלה את הפאה
פשוט עמדתי לראות איך היא עושה את זה ולמדתי לא סיפור ויוצא נהדר וגם חיסכון של זמן וכסף...
אני גם חופפת לבד, רק מעניין אותי לשמוע את התהליך ממך, אם לא קשה לך לפרט. בינתיים כל פעם ששאלתי זה קידם אותי והתוצאה היום קרובה מאוד למשביעת רצון. ונכון זה חסכון של הרבה כסף ועוד יותר מזה כאב ראש וזמן.

• הוסף לסימניות
ראשית אוחזת באיזור הקידמי שהשביל וכל הביביהייר יהיה תחת ידי ואז שוטפת היטב במים פושרים+ מפזרת שמפו ההואי תכלת (בדיוק) על כל אזורי הפיאה ומעסה בעדינות אח" כ מברישה היטב היטב לכוון אחורה ושוטפת במים כנ"ל מפזרת מרכך ההוואי תכלת לא בחלק הקדמי שתפוס כל הזמן עם היד מעסה בכל מקום ושוטפת היש לאחמ" כ סוחטת מלמטה את התלתים לכוון מעלה שיחזרו התלתלים לצורתם מפזרת כמה לחיצות סיליקון שקניתי מהפאנית ומניחה את הפאה בתות מגבת מלעלה ללמטה (כמו קפיץ סגור) לייבוש של כמה שעות במגבת אח"כ פותחת ומיייבשת על ראש וכו' אשמח לשמוע הערות על החפיפה מבעלות מקצוע.....

• הוסף לסימניות
ראשית אוחזת באיזור הקידמי שהשביל וכל הביביהייר יהיה תחת ידי ואז שוטפת היטב במים פושרים+ מפזרת שמפו ההואי תכלת (בדיוק) על כל אזורי הפיאה ומעסה בעדינות אח" כ מברישה היטב היטב לכוון אחורה ושוטפת במים כנ"ל מפזרת מרכך ההוואי תכלת לא בחלק הקדמי שתפוס כל הזמן עם היד מעסה בכל מקום ושוטפת היש לאחמ" כ סוחטת מלמטה את התלתים לכוון מעלה שיחזרו התלתלים לצורתם מפזרת כמה לחיצות סיליקון שקניתי מהפאנית ומניחה את הפאה בתות מגבת מלעלה ללמטה (כמו קפיץ סגור) לייבוש של כמה שעות במגבת אח"כ פותחת ומיייבשת על ראש וכו' אשמח לשמוע הערות על החפיפה מבעלות מקצוע.....
מדוע דוקא שמפו ומרכך הוואי תכלת?
יש בזה ענין מיוחד?
בפעם האחרונה הפאה יצאה לי נפוחה מדי,
השינויים:
לא השתמשתי בסיליקון (נגמר)
לא תלתלתי עם הידים (רציתי פאה יותר גלי עדין...)

• הוסף לסימניות
כך המליצה לי הפאנית שלי שהיא מקצועית סופר....

• הוסף לסימניות
אני חופפת פעמיים עם שמפו מעורבב במעט חומץ (שומר על הצבע שלא ידהה) ואח"כ מרכך. סוחטת היטב במגבת, מקפיצה את התלתלים ללמעלה ומייבשת על הבובה על מגבת (לא במגבת). אחרי הייבוש אני מורחת קרם שהפאנית נתנה לי וסיליקון רק מעט מאוד על הבייביהייר מקדימה.

לגבי הבייביליס: אני למדתי בעבר ספרות ופאנות כך שיש לי ידע ואני לא חוששת לעשות בייביליס לבד, אבל בלי ידע מוקדם הוא יכול לשרוף את השיער של הפאה וחבל.
הגורמים העיקריים לשריפת השיער זה חום גבוה מדי לזמן רס מדי על אותה קבוצת שיערות, שלא שטפו את השיער טוב ונשאר קצת מרכך על השיער, לתשומת לב כל אלו שחופפות לבד! זה גורם גם לניפוח מוגזם של הפאה!

• הוסף לסימניות
אתן לא חופפות כלל את הבייבי הייר/ החלק העליון?

• הוסף לסימניות
חופפת מאוד בעדינות לא שמה את החומר על החלק הקידמי אלא משתמשת במה שנשאר על היד

• הוסף לסימניות
חופפת מאוד בעדינות לא שמה את החומר על החלק הקידמי אלא משתמשת במה שנשאר על היד
גם אני אותו דבר, זה שיער מאוד עדין שיותר מדי התעסקות איתו הוא ייתלש

• הוסף לסימניות
הענין הוא שהחפיפה יוצאת נהדר ואז אני שולחת לביבליס ונמאס לי מתחשק לי להיות עצמאית...:D

• הוסף לסימניות
איזה מכשיר אתן ממליצות לקנות לתלתלים לא רחבים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה