מידע שימושי שמחות בית השואבה ה'תשפ"א

• הוסף לסימניות
של הערב שמחת בית השואבה
אה, מה שהיה היום בערב אני לא הולכת להוריד מזרחי זה לא הסגנון שלי... ולכן לא הוריד סרטון של 3 שעות
אם את רוצה אני יכולה לעלות את מה שהיה אתמול של שלמה כהן עם רולי ויואלי דיקמן

• הוסף לסימניות
גם אשמח

• הוסף לסימניות
אה, מה שהיה היום בערב אני לא הולכת להוריד מזרחי זה לא הסגנון שלי... ולכן לא הוריד סרטון של 3 שעות
אם את רוצה אני יכולה לעלות את מה שהיה אתמול של שלמה כהן עם רולי ויואלי דיקמן
כן אם תוכלי נשמח מאווווד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני יכולה לעלות
כן אם תוכלי נשמח מאווווד
הקישור נמצא בפנים, לקח המון זמן לעלות.... אז בבקשה תזהרו שלא יחסם.....

ופתחו אשכול מסודר לשמחות בית השואבה

קבצים מצורפים

• שלמה כהן, רולי ויואלי דיקמן שמחת בית השואבה.txt
    85 ביטים · צפיות: 111
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מחר בהידברות לנשים
למה השידור חי של הידברות הפסיק לעבוד? זה קשור לסינון (נתיב) או שהם חסמו את האפשרות לצפייה?

• הוסף לסימניות
הקישור נמצא בפנים, לקח המון זמן לעלות.... אז בבקשה תזהרו שלא יחסם.....

ופתחו אשכול מסודר לשמחות בית השואבה
הקישור של שלמה כהן ורולי דיקמן חסום (התפרסם בציבור)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו את השידור של שמחת בית השואבה מהידברות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה