דרוש מידע שמחת בית השואבה חברון כנסת ישראל

• הוסף לסימניות
באיזה שעה מתחיל השמחת בית שואבה?
יודעת איך אפשרי להשיג כרטיס?
לגבי השעה - השעה שכתובה במייל (18:45) זה שמחת חג, בסוכה,
בד"כ השמחת בית השואבה מתחילה מאוחר הרבה יותר (יותר כיוון של 11 בלילה)
לגבי כרטיסים אין לי מושג

• הוסף לסימניות
למה דוקא חברון?
לכו למיר, מא״ש, פונוביז במוצאי שמחת תורה..
נ.ב. בלי פוטולסקי זה לא זה..
איפה יש במא"ש שמחת בית השואבה שיש כניסה לנשים?
(פעם היה קרלין אבל נראה לי מהקורונה אין)

• הוסף לסימניות
השאלה שלי אחרת אם יש כניסה לנשים
או גם אותו סיפור כמו חברון?
מה שזכור לי משנים קודמות, הכניסה לעזרת נשים רק לנשות VIP. אבל יש מסכים ברחוב. רק קחו בחשבון שזה מתחיל מאוחר, לא לפני 12:00 בלילה

• הוסף לסימניות
לעזרת נשים בחברון צריך כרטיס,
אם אין מישהו מהמשפחה בחברון אז אולי אפשר להשיג כרטיס אבל אין לי מושג איך
לא שווה להישאר רק בשביל זה עוד לילה בירושלים, מכניסים את שאר הנשים דיי בסוף, בערך חצי שעה לפני שהאירוע נגמר, לפי מה שזכור לי שנה שעברה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה