כללי שמירה ל - JPEG בפוטושופ

• הוסף לסימניות
לפעמים [כמו היום...:rolleyes:] אני מסיים עבודה על פוטושופ והתוכנה לא נותנת לי את האופציה לסגור על JPEG
אני מתאר לעצמי שזה משהו בהגדרות של יצירת המסמך. השאלה מה???;)

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה.....אם ישלך שכבות טקסט תהפוך אותם לצורה ותנסה לשמור!!אין לי מושג מה הקשר אבל אצלי זה עבד מקווה שזה יעזור גם לך

• הוסף לסימניות
לא ניתן לשמור לפורמט Jpeg במקרים הבאים

ערב טוב!
לא ניתן לשמור לפורמט Jpeg במקרים הבאים:
הקובץ בעומק צבע של 16 ביט- כדי להמיר ל-8 ביט הפעל פקודה:
Image-Mose-8 bits/Channel.
אם התמונה במודל צבע Lab/ Duatone / Multichannel
האפשרות השלישית והכי שכיחה היא שהתמונה כוללת שכבות
ולא סימנת את אפשרות as a Copy לשמירת עותק של התמונה בפורמט Jpeg

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים יש בעיות דומות

אי יכולת שמירה בpdf או כל פורמט אחר

או עומק צבע

או תבדוק אם יש צורך לרסטר שכבות של פונטים..

כלומר הפונט להפוך לתמונה..

• הוסף לסימניות
לפעמים כשהקובץ כבד מדי, הוא לא נותן לשמור ב JPG באופציה המקסימלית שלו progressive ואז לפעמים אם שומרים ב Baseline זה פותר את הבעיה

• הוסף לסימניות
מנסיון לעבוד על 8 bit.
זה יעבוד. משום מה על 16 זה לא נותן.

• הוסף לסימניות
אצלי זה קורה כשאני עובדת על קבצים לשלטים גדולים שהם מאורך מטר ומעלה
במקרה כזה גם שיטוח התמונה לא תספיק צריך אז גם להקטין את המידות שלה ואז לשמור

• הוסף לסימניות
אצלי זה קורה כשאני עובדת על קבצים לשלטים גדולים שהם מאורך מטר ומעלה
במקרה כזה גם שיטוח התמונה לא תספיק צריך אז גם להקטין את המידות שלה ואז לשמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה