כללי שמירת עמודים של אינטרנט

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לשמור קובץ לקריאה של עמודי אינטרנט.

אם ברצוני לראות הדרכה כלשהיא אבל אין לי אפשרות לגשת אליה מהבית וברצוני לשמור את העמודים ספציפיים ממחשב אחרו לפתוח במחשב שלי בבית לקריאה שיראו את ההסבר וגם את התמונה להמחשה

אם יש דרך אז אשמח מאוד להסבר כיצד
תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה לא נותן לי לשמור בשם
ואני לא רואה בהגדרות הדפסה שמירה ל pdf איך עושים את זה?

וכשזה כן נתן לי לשמור אז זה נפתח לי בתוך אינטרנט וזה לא יפתח לי במחשב בבית

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;783136:
זה לא נותן לי לשמור בשם
ואני לא רואה בהגדרות הדפסה שמירה ל pdf איך עושים את זה?

לא שמירה לPDF, אלא הדפסה לPDF. קטרול+P

יש לך מדפסת PDF??

• הוסף לסימניות
הוא שומר כדף אינטרנט הכולל את כל הקוד שנצרך לפתוח במחשב ללא צורך באינטרנט.
תנסי...

• הוסף לסימניות
אין לי מדפסת PDF זה התקנה כלשהיא או ממש מדפסת פיזית?

• הוסף לסימניות
איך אני מתקינה אותה?
כרגע אני רואה שזה נמצא במחשב ונפתח אבל לא חלק מהמדפסות לשימוש ושאני עושה הדפס לא רואים את זה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אקספלורר

• הוסף לסימניות
כן שמרתי אבל אז זה פותח לי בתוך האינטרנט אני מעדיפה שזה יפתח לי כקובץ pdf או jpeg

• הוסף לסימניות
בקיצור, הצלחת להדפיס כPDF??
אם לא, נא לפנות באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;783210:
איך אני מתקינה אותה?
כרגע אני רואה שזה נמצא במחשב ונפתח אבל לא חלק מהמדפסות לשימוש ושאני עושה הדפס לא רואים את זה
תודה רבה

לא מבין,
הנה הדגמה. [ההדפסה מתבצעת ע"י מקש קטרול+P], ואז זה נשמר בסופו של דבר בתקיה שבחרת.

קבצים מצורפים

• הדגמה.zip
    1.6 MB · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה