כללי שמירת קובץ בפוטושופ

• הוסף לסימניות
יצא לי לעשות עבודה בפוטושופ, ואני מנסה לשמור אותה כ PDF
הקובץ שוקל המון...
איך אפשר לשמור PDF איכותי להדפסה ושלא ישקול כל כך הרבה.
(בד"כ אני עובדת עם האילוסטרייטור והקבצים לא שוקלים כ"כ הרבה, הפעם נזדקקתי
לפוטשופ ואין לי מושג למה הקובץ שוקל כך)

• הוסף לסימניות
שיטחת את הקובץ
flatten image

ואם זה גם לא עוזר

אני במצבים כאלה פותח את ה-pdf באינדיזיין וסוגר שם לדפוס

• הוסף לסימניות
תסגרי לEPS ומשם לדיסטילר. זה לא מוריד באיכות, ובדר"כ זה שוקל פחות

• הוסף לסימניות
את צריכה לשטח שכבות.
בחלונית של הlayers יש אפשרות של marg layers
זה הופך את העבודה שלך לשכבה אחת וכך הקובץ ישקול הרבה פחות
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
גם עם שיטוח השכבות הקובץ שוקל הרבה.
אני אנסה עם הדיסטילר, איך שומרים את הקובץ ל EPS? איזה הגדרות לסמן לו?
(שנים שלא סגרתי כך קובץ...)

• הוסף לסימניות
אני עושה כמו שדויד כתב. משטחת, אבל הקובץ נשאר ענק כי זו בעיה של פוטושופ - הוא מנפח קבצים.
את הקובץ המשוטח (PDF) את מכניסה לקובץ באינדיזיין ושומרת משם (או ע"י דיסטילר או אפילו ע"י אקספורט/ייצוא רגיל).

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה