כללי שמירת קובץ גדול בפ"ש

• הוסף לסימניות
ציירתי שמשונית בגודל 89 ס"מ על 10.5 ס"מ 1200 DPI.

הוא שומר את זה כ'תבנית מסמך גדול'(PSB). בגודל 550 מ"ב.
אבל אינני יכול לשומרו כJPEG או PDF (כמובן אחרי איחוד כל השכבות), ע"מ שאוכל להעבירו לבית דפוס.

הורדתי את האיכות ל1000 DPI וגם אותו סיפור (למרות שגודל הקובץ ירד ל150 מ"ב.)

יש למישהו עצה?

• הוסף לסימניות
אמרו פה פעם:
תייבאי את הקובץ לאינדיזיין כPSBת ומשם- תשמרי כPDF/JPG.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי אינדזיין, יש פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
אילוס?
או להקטין את הקובץ...

• הוסף לסימניות
אין לי גם אילוס.
וגודל הקובץ הוא 1 ל10. ההדפסה בגודל 8.9 מטר.

• הוסף לסימניות
קורל גם אין לי.
רק פ"ש ומנגה.
אה ו.... פקמן (-:

אני לא גרפיקאית, לכן אין לי את התוכנות הנ"ל.

ותודה על ההענות.

• הוסף לסימניות
יש לך דרך להעביר קבצים בגודל הזה? אשמח לעזור.
או להעביר לדפוס פתוח...

• הוסף לסימניות
היכן את גרה? אולי אוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
לשטח את כל השכבות ולשלוח לדפוס בPSB
אין סיבה שזה לא יצליח. כמובן שלדפוס צריך שיהיה פ''ש. עשיתי כך בעבר עם דטה פרינט ועבד מצוין.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אין סיבה שתעבדי עם כזה קובץ גדול.
את צריכה לשמור על איכות של 50 DPI לגודל האמיתי
דהיינו 300 DPI לגודל שהוא שישית מהגודל האמיתי
1000 DPI ל-1/10 מהגודל זה הרבה יותר ממה שאת צריכה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה