כללי שמירת תמונה כקובץ קטן

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול, איך כדאי לייצא קובץ מאילוס' כקובץ קטן במשקל, כך שיהיה אפשר לעבוד איתו בקלות בוורד.
ניסיתי באיכות נמוכה של JPG ובכ"ז הקובץ כבד...
תודה

• הוסף לסימניות
כשקובץ כבד באילוסטרייטור זה בד"כ אחרי שימוש בסטיילים...
מציעה לך לבטל את הסטיילים ואז לייצא..

• הוסף לסימניות
לפי ניסיוני המועט BMP ברזולוציה נמוכה שוקל קצת

• הוסף לסימניות
emf ו-wmf הם פורמטים ווקטוריים הנתמכים בוורד וניתנים לייצוא מאילוס'

• הוסף לסימניות
ו-EPS... שכחת?
WMF לא מומלץ, הוא מייצר מליון אובייקטים וצמתים, ומכביד על הקובץ.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה קובץ לא וקטורי עם שקיפות, נסי PNG.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;289130:
ו-EPS... שכחת?
WMF לא מומלץ, הוא מייצר מליון אובייקטים וצמתים, ומכביד על הקובץ.
eps נתמך בוורד?
זה חדש לי

• הוסף לסימניות
אני יודעת מניסיון שלי שאם שומרים הקובץ לwmf ושמים זה בword ולא שוברים הצורה, אז זה לא קשה לתוכנה.

• הוסף לסימניות
בטח. נראה אותך ב-PDF. בגלל אנשים כמוך אנחנו נהיים עצבניים.

• הוסף לסימניות
RC, השאלה היתה ספציפית לוורד. מה קרה שהתעצבנת? אישית, גם אני סוגרת לוורד בWMF, וזה עובד לי יופי, לא קרו לי פאשלות עם זה, אם לא פרקתי את התמונה. (כנראה שיש משהו בהגדרות שמשאיר לו את הקלילות - עד שמישהו מעיז לגעת בו....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;289212:
eps נתמך בוורד?
זה חדש לי
אצלי, כן. על 2003. יכול להיות שיש לי איזה תוסף בלתי נודע? לא נראה לי...
נכתב ע"י א-ירושלמית;289225:
RC, השאלה היתה ספציפית לוורד. מה קרה שהתעצבנת?
EPS די מכביד על הקובץ של וורד, אבל ב-PDF הוא 100%.
WMF הוא הפוך בדיוק.

ואני מדבר על זה שמתגלגלים לידי PDFים עם WMFים ואז אני מתעצבן. אסור לי? :)

• הוסף לסימניות
אח אח.

בדיוק היום פנתה אלי אחת שרצתה לסגור לדפוס קובץ מוורד. סרבתי, אלא מה... (מה גם שהתשלום אצלה לא אי אי אי).

• הוסף לסימניות
על המחשב שלה? עם האחריות שלה? מה איכפת לך? 3 דק', ויש PDF...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה