עזרה שמלה לילדה בעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לבת שלי בת 3, שמלות בעלי אקספרס
מי שיש לו קישורים לשמלות ארוכות, שמכסות את הברך אשמח אם יעלה לכאן.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לחפש יותר בשיין
יש שם בד"כ דברים מוצלחים צנועים ואיכותיים
בלי לקחת סיכונים כ"כ.
באליאקספרס זה סיכון שיגיע מידות לא לענין או בדים וגימורים לא איכותיים

• הוסף לסימניות
בהזמנה האחרונה שלי משיין הכל הגיע ניילון....
בכל שמלה יש בתיאור פירוט לגבי סוג הבד [כותנה/פוליאסטר וכו']
100% כותנה - זה בד"כ בד נעים אבל מצריך גיהוץ רציני
שילוב של כותנה ופוליאסטר - בד נעים שלא מצריך כמעט גיהוץ [תלוי באחוזים של כל אחד מהם]
פוליאסטר - סוג של ניילון, מרגיש בערך כמו שלובשים ניילון על הגוף... אה, ולא מצריך גיהוץ בכלל.

• הוסף לסימניות
שמלות שהזמנתי לא מנסיון כי עוד לא הגיע יש הרבה המלצות הזמנתי סטים לבן ובת
וזה

וסרטים יפים לשיער אם מענין אותך

קש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל קישורים בשביל ילדה בת שנה לשבת וליו’’ח

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לבת שלי בת 3, שמלות בעלי אקספרס
מי שיש לו קישורים לשמלות ארוכות, שמכסות את הברך אשמח אם יעלה לכאן.
תודה רבה!

מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה