דרוש מידע שמלה של רייצל אירועים להשכרה

• הוסף לסימניות
מחפשת די דחוף
שמלה של רייצל שחור לבן עם חגורה אדומה
לילדות - אחת במידה 10\12 ואחת במידה 5\6
ראיתי שרשור ישן בנושא:
אולי מישהו יכול לעזור לי? עוד רגע החתונה...
@גילי12 @פד - היה נראה שיש לכן מידע...

• הוסף לסימניות
מחפשת די דחוף
שמלה של רייצל שחור לבן עם חגורה אדומה
לילדות - אחת במידה 10\12 ואחת במידה 5\6
ראיתי שרשור ישן בנושא:
אולי מישהו יכול לעזור לי? עוד רגע החתונה...
@גילי12 @פד - היה נראה שיש לכן מידע...
היה לי פעם אבל נראה לי מידות קצת יותר קטנות, (8/10, 4/5) אם זה עוזר אני אבדוק לך.

• הוסף לסימניות
כן, זה יעזור מאוד, 8-10 אני לא בטוחה , אבל 4-5 ודאי...

• הוסף לסימניות
להשכרה סט של 7 שמלות יפהפיות של רחלי סיטבון

וכן סט תואם לילדות מידות 1-6
ניתן לקבל פרטים נוספים ב KENPT15 שטרודל ג'מייל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש לי סט של שמלות מהממות 3 מידה 32 ו4 לגילאים 5-16

קבצים מצורפים

• IR_3073_TZ.JPG
    4 MB · צפיות: 92
  • IR_0777.JPG
    9.9 MB · צפיות: 65
  • IR_3090_TZ.JPG
    3.8 MB · צפיות: 59

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה